Jouluaatto ja lahjasaalis

Sparkle.

Joulu oli ja meni, ja kohta on jo uusivuosi - kreisiä! Joulu sujui rauhallisissa ja rennoissa merkeissä vanhempieni luona, jossa söimme yhdessä ihanaa jouluruokaa, jaoimme lahjoja, saunoimme ja katsoimme leffoja joulukuusen valossa. 

Hame: H&M. Vyö: Stockmann. Toppi: DIY. Korut: second hand.

Jouluaatoksi halusin pukea päälleni jotain hieman juhlavampaa kuin fleecepaidan ja kalsarit, joten pakkasin mukaan mustan maksihameen, ompelemani pitsireunaisen topin sekä tietenkin tonttulakin. Itseni lisäksi koristelin myös joulukuusen (suosikkikoristeeni ovat ehdottomasti nuo enkelit, jotka sain lapsena lahjaksi naapurissamme asuneelta vara-mummoltani) ja kasasin kuusen alle joululahjat, joita oli itse kullakin tullut ostettua aika tolkuttoman monta. Paketoin tänä vuonna kaikki lahjat uudelleenkäytettäviin lahjarasioihin ja -kasseihin tai paperinkeräykseen kelpaavaan voimapaperiin, jotta ei syntyisi niin hirveästi turhaa roskaa.

Olen ollut tänä vuonna ilmeisen kilttinä (tai huijannut tonttuja tehokkaasti), sillä (omista sekä minun ja poikaystäväni yhteisistä) lahjapaketeista kuoriutui esiin tällaisia ihanuuksia:

(näissä kaikissa kuvissa alustana toimii muuten anopin itsevirkkaaman todella kaunis matto, jonka saimme myöskin joululahjaksi)

Saimme poikaystäväni kanssa vanhemmiltani toivomiamme kauniita Iittalan Essence-juomalaseja sekä Kastehelmi-kulhoja. Sain myös ihanat, tämän talven Talviuni-kausimukin ja -kulhon. Tuo Talviuni-muumikuosi on niin nätti! 

Lahjoin itseäni uudella Loréalin valokynällä, Lumenen meikkivoiteella sekä todella hyväntuoksuisella estelle&thildin vartalovoiteella. Tilasin itselleni, köh, myös Ecotoolsin BB/CC-voidesiveltimen sekä silmämeikkisivellinsetin.

Poikaystäväni lahjoi minua kasvojenhoitotuotteilla: sain uuden harjapään Clarisonic-kasvoharjaani sekä Madaran Detox-mutanaamion.

Saimme vanhemmiltani Luhdan Suvanto-pussilakanat, veikeät Kiroileva siili-laudeliinat ("Ristus ku on kuumaah!!!") sekä uudet pyyhenipsut kylppäriin.

Äiti oli ostanut meille myös uuden kakkulapion, joka tuli kyllä tarpeeseen: nyt ei tarvitse enää leikata kakkuja veitsellä/juustohöylällä/tiesmillä. Meikä sai myös todella söpön Pentikin lasipurnukan ja PartyLiten tuikkutelineen.

Saimme myös jouluisia lahjoja: anoppi oli ostanut lyhdyn, jonka kanssa samassa paketissa majaili jättikokoinen piparkakku ja kasa karkkeja, vanhemmiltani saimme tonttuservetit ja tonttukoristeen, ystävä muisti minua näteillä serveteillä, servettirenkailla, joulukarkeilla sekä sydänkynttilällä ja toisen ystäväni paketista paljastui jouluinen paperilajitelma, josta askartelen ensi jouluksi kortteja.

Sain lahjaksi myös mieluisia paperisia lahjoja: vanhempani olivat ostaneet minulle kaksi kirjaa (ihana Kaari Utrio!) sekä lahjakortin Sunkoruun, poikaystäväni muisti minua korukauppa Romeo&Julian sekä Eurokankaan lahjakorteilla ja poikaystäväni veljen perheeltä saimme pari lippua Finnkinoon.

Paras ystäväni oli ostanut minulle aivan _valtavan_ värikynäsetin: nyt kyllä kelpaa värityskirjojen kanssa puuhastella! :') Näin ennen joulua Suomalaisessa Kirjakaupassa tyylikkäitä Victoria's Journal-merkkisiä muistikirjoja, joten lahjoin itseäni sellaisella aikeenani raapustella siihen graduasioita.

Mitä olisikaan joulu ilman sukkia ja suklaata: sain anopilta raidalliset villasukat, vanhemmiltani suklaata ja mustia sukkia (jotka tulevat kyllä todellakin tarpeeseen, sillä uskon lipastomme syöneen sukkani) ja poikaystäväni oli ostanut minulle vielä Wiener Nougat-rasian. Omnomnomnom.

Saitko sinä tänä jouluna mieluisia lahjoja? :)

 

x Marjo

Kommentit

verbeliini
happy flow

oi kuinka ihania lahjoja olet saanut!

Marjo A.
Sparkle.

Niinpä, oon ihan samaa mieltä! :3

Kommentoi