JOULUARVONTA! ♥

Sparkle.

Päätin näin joulun kunniaksi järjestää teille, rakkaat lukijani, pienimuotoisen jouluarvonnan! Arvonnan palkintona on tällä kertaa paketti, joka sisältää kirkkailla kivillä varustetut korvikset ja hopeansävyisen rannekorun Glitteristä sekä jouluisen punaisen kynsilakan koneHELSINGILTÄ.

Koska minua kiinnostaa, keitä siellä ruudun toisella puolella oikein on, arvontaan voit tällä kertaa osallistua näin:

1. Kirjoita tämän postauksen kommenttiboksiin vapaavalintainen kuvaus itsestäsi ja se, miten olet päätynyt lukijakseni.

2. Keksi itsellesi nimimerkki ja muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

Arvon voittajan sunnuntaina 14.12.2014 klo 21.00. Onnea arvontaan! :)

 

x Marjo

Kommentit

Teija H (Ei varmistettu)

Olen neljäkymppinen äiti ja minua kiinnostaa kaikki kauneuteen,hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvät asiat.
Blogiisi olen eksynyt toisen blogin kautta,niinkuin useasti käy.

Emkk (Ei varmistettu)

Olen parikymppinen naisenalaku. Kiinnostavia juttuja ; kirppikset, muoti, kauneus ja hyvinvointi sekä matkailu! Eksyin blogiisi kun hain lilystä blogitekstejä tagilla "matkustus"

TiinaT (Ei varmistettu)

Lilyn etusivulta satuin kerran klikkaamaan blogiisi ja tykästyin kivaan tyyliisi: sekä kirjoitustyyliin että kirppislöydöistä rakennettuun pukeutumistyyliin. On kiva lukea opiskelijan arjesta, vaikka opiskelut itsellä onkin jo takana - olen työssä käyvä kolmen tytön äiti Etelä-Suomesta. Lisäksi jaan tuskasi ja omakohtaisen kokemuksen kiukuttelevasta vatsasta - itselleni apua on tuonut ayurveda ja vata-tyypin ruokavalio/elämäntapa, tutustupa joskus!

Olen oululaistunut nuori nainen. Tykkään liikunnasta ja harrastan milloin mitäkin, tällä hetkellä käyn sähly- ja akrobatiaharkoissa. Olen koulutukseltani viittomakielen ohjaaja, mutta tällä hetkellä olen työtön ja nautin suuresti vapaa-ajastani.

 

Tykkään myös merenrannalla kävelemisestä, kahvista, puistopiknikeistä, pulkkamäestä ja revontulista. Innostun aina kun löydän uutta hyvää musiikkia tai opin jonkin uuden asian.

Blogisi löysin varmaan Lilyn etusivun kautta. Blogin nimi on mielestäni hurjan suloinen ja ytimekäs ja tekstisi kertovat kivasti ja samaistuttavasti arjesta. 

Marja-Liisa (Ei varmistettu) http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

Aikuinen nainen mä ooon... Ja tykkään lukea kaikenlaista naisellista hipellystä sekä pinoittain kirjoja. Liikunnallisuutta rajoittaa juuri nyt katkennut eturistiside polvesssa ja piiri vain pienenee maanantaina leikkauspöydällä. Mutta ehkä niillä kainalosauvoillakin pääsee vauhtiin, kun vähän harjoittelee :D

einihi (Ei varmistettu)

Olen parikymppinen rovaniemeläinen tyär. Tällä hetkellä elämääni kuuluu tiiviisti joulun (ja joululoman!) odotus, suklaan mussutus ja hyvien kirjojen lukeminen. Normaalisti tykkään käydä myös säännöllisesti salilla bodailemassa, mutta nyt oon ollu jo kaksi viikkoa karmeassa yskässä joten on tullut pidettyä vähän pakkolepoa.

Olen aika vasta alkanut seurata blogiasi, enkä silti muista mistä tämän löysin! Luultavasti muuten vain Lilyn blogeja lueskellessa. Tykkään paljon kirjoituksistasi ja olen usein saanut inspiraation mennä kiertämään kirppareita sinun vaikutuksestasi, kun olet esitellyt täällä omia kirppislöytöjäsi :) Itse löysin viimeksi aivan mahtavat, käyttämättömän näköiset korkonilkkurit kympillä!

camilla123 (Ei varmistettu)

Olen oululainen nuori nainen. Tällä hetkellä vietän kolmatta välivuottani lukion jälkeen. Harrastan tanssia ja kuntosalia. Löysin blogisi kun googlettelin logopedia aiheisia blogeja. Tavoitteenani on päästä opiskelemaan logopediaa tänne Ouluun, siksi luen aina innoissani postauksiasia, joissa kerrot opiskeluistasi. Tosi viime aikoina on alkanut hirvittämään, kuinka itse selviäisin logopedian opinnoista, kun kuulostaa välillä vähän hullulta työmäärältä ja tahdilta! :D

Hukkakukka (Ei varmistettu)

Parikymppinen opiskelija Pirkanmaalta, kiinnostuksen kohteena esim. eläimet, ruoka, muoti, sisustus ja matkustaminen. Lilyn sivuilta bongasin blogisi parisen viikkoa sitten ja jäin lukemaan. :)

Glitter (Ei varmistettu)

Oon kiinnostunut muodista ja meikeistä:)
Kaveri linkkasi sun blogin

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.