Kauneudenhoitoa osa 2: hiukset

Moikka!

Kauneudenhoitotrilogian toisessa osassa esittelen tämänhetkiset hiustenhoitotuotteeni, joita käytän aktiivisesti. Kaapeista löytyy myös muita tököttejä, jotka olen kuitenkin joutunut toteamaan epäsopiviksi tämänhetkisille hiuksilleni. Hiukseni ovat vaalentamisesta hieman pörrööntyneet ja ennen-niin-suorat hiukseni muistuttavat suihkun jälkeen lähinnä yhtä erittäin vaikeasti auki kammattavaa rastaa. Eräs ilta erehtyin tekemään hieman kosteisiin hiuksiini sykeröt. Virhe. Aamulla peilistä katsoi Anita Hirvonen. Ei paljoa naurattanut, kun aikaa oli vähän ja sovittuun tapaamiseen oli jo hieman kiire. Mutta nyt niihin tuotteisiin:

Pesu:

img_0464.jpg

Grazetten XL –hopeashampoon ostin kampaajan suosituksesta noin kuukausi sitten. Väri tässä on tymäkän violetti ja pesun jälkeen hiusteni raidoitus näyttää vähemmän keltaiselta. Eli tämä ajaa asiansa. Ei ehkä mikään supertuote: tuoksu ei ole oikein mieleeni, mutta käytän tämän sitkeästi loppuun asti.

Aussien Miracle Moist -shampoo on toiminut hyvin vaalentamisesta kuivuneeseen tukkaani. Ja tässä on mielestäni ihanan makea tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteet voimakkuudellaan.

Hoitoaineet:

img_0467_0.jpg

Kotimaisen Cutrinin Moisturism -hoitoaine oli kyllä mukava alelöytö! Tämä saa plussaa ihanasta mustikan tuoksusta ja todella kätevästä pumppupullostaan.

Grazetten XL –hopeahoitoaine on shampoosisaruksensa kaltaisesti ihan kelpo tuote, mutta tuoksu tökkii tässäkin. Ja pahasti. 

TIGI Bed Head:n Dumb Blonde hoitoaine on aivan _ihana_. Tuoksu on todella herkullinen ja tuote levittyy hyvin hiuksiin. Tätä Dumb Blonden Tigi Tweens- settiä voisi ehkä toivoa joulupukilta.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine, naamio ja selvitysaine

img_0473.jpg

Myöskin TIGI:n Dumb Blonde -sarjaa oleva hiuksiin jätettävä hoitoaine on kivunnut jokapäiväiseen käyttöön. Käytän tätä suihkun jälkeen (leikkausta kaipaaviin, noin 15-haaraisiin) hiusteni latvoihini ja ne näyttävätkin heti paljon paremman näköisiltä. 

Goldwell:in Dual Senses Pure Repair 60 sekunnin naamio on kätevä lätkäistä tukkaan suihkussa ilman mitään sen suurempia seremonioita. Toimii hyvin, mutta miinusta hankalasta ja epähygieenisestä pakkauksesta sekä yrttisestä (=miesten partavesimäisestä) tuoksusta. Odottelen edelleen täydellisen hiusnaamion löytymistä.

Giambertone Hair:in pidennyksille tarkoitettua kiiltotököttiä käytän apunani hiusten selvittämisessä. Suihkun jälkeen otan aseikseni tämän sekä Tangle Teezerin ja karsea rastapesä on hetkessä selvitetty. Tämä tuote on varmaan 99,99%:sti silikonia, joka selittääkin huiman selvitystehon.

Muotoilu:

img_0477_0.jpg

Cutrin:in melko tymäkkää, hajusteetonta hiuslakkaa olen käyttänyt jo vuoden verran, enkä muuta hiuslakkaa osta enää kuin hätätapauksissa. Plussaa jättipullosta, edullisesta hinnasta sekä hajusteettomuudesta. Itse olen hiuslakan suurkuluttaja ja hajustetuissa hiuslakoissa tökkii eniten se, että se haju jää ikään kuin maistumaan suuhun hiuslakan laittamisen jälkeen. Ja ei, en suihkuta lakkaa suu auki.

Grazette:n kuivashampoo on uusi tuttavuus, mutta on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa suosikkieni joukossa. Tuoksu on hyvä (toisin kuin useimmissa kuivashampoissa), pullo on käteen hyvän kokoinen ja tuote vain toimii.

Myöskin Grazette:n suolasuihke-primeri on hyvä tuote. Suihke on pakattu näppärään suihkepulloon ja se tekee hiuksista hieman karheat ja antaa voimakasta tukea hiuksille. Tykkään.

Kulttituote

img_0479.jpg

SE Tangle Teezer tietenkin. Kun kuulin tästä ihmeharjasta vuosi sitten, naurahdin hieman ihmisten typeryydelle. Mitä tuollaisella, siiltä muistuttavalla, MUOVISTA valmistetulla, lähinnä hevosten sukimiseen soveltuvalla harjalla tekee? No, aika paljonkin. Ensinnäkin, se ei katko hiuksia. Toiseksi, sillä saa selvitettyä myös märät hiukset repimättä niitä. Kolmanneksi, se on vain paras hiusharja, jota olen koskaan kokeillut. Suosittelen.

Mitkä ovat teidän suosikkituotteenne hiustenhoidossa? 

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *