Keltainen elokuu

Sparkle.

Olenko ainoa, jonka on todella hankala käsittää, että kesä on ohi, vaikka se ei koskaan edes alkanutkaan? Todella hämmentävää, että nyt ollaan jo elokuussa (!!!!111) menossa ja meikällä jatkuu opiskelu jo 2,5 viikon kuluttua. Onneksi saan viettää 2 viikon loman ennen kun pitää taas raahautua yliopistolle. Mulla on enää tämä viikko töitä ja ensi viikon maanantaina lähdemme poikaystäväni kanssa viikoksi Madeiralle! Jee! Madeiran jälkeen luvassa on vielä viikko Helsingissä, jossa on tarkoitus nähdä sukulaisia ja kavereita. Ja shoppailla. Paljon. Odotan lomaa todella paljon, sillä viimeisen vuoden aikana en ole turhan monesti kerennyt poistumaan Oulusta: kahdesti kävin pohjoisessa laskettelemassa, kahdesti pääsin ihmettelemään maaseudun rauhaa ja muutama reissu on tullut tehtyä myös anoppilaan. Hurjaa.

Kengät, toppi ja korut: second hand. Housut: Gina Tricot.

Tässä asussa kävin eräänä päivänä tutkailemassa Eurokankaan valikoimaa. Ajattelin silloin jo tervehtyneeni flunssasta, sillä kotisohvalla köllötellessä olo oli jo ihan inhimillinen. Olin väärässä. Kävelymatka autoon ja autosta Eurokankaaseen sai meikäläisen yskimään siihen malliin, että teki mieli lähinnä sukeltaa nukkumaan palakangaslaariin. Onneksi nyt vointi on jo paljon parempi, sillä yskä+rintakipu oli hieman ikävä yhdistelmä, sillä minusta tuntui siltä, että joku kutitteli kurkkuani kaktuksella samalla, kun pienen pieni intiannorsu oli parkkeerannut istumaan rintalastani päälle.

Nyt taidan kuitenkin keittää itselleni teetä ja venytellä sohvalla lojumisesta jumiutunutta kroppaani ennen kuin suuntaan töihin! :)

 

x Marjo

Kommentoi