Kesäsuunnitelmia

Koska kandi on lähes valmis ja opiskelut tältä keväältä melkein jo paketissa, on aika suunnata katse kohti kesää. Tuleva kesä menee suurimmalta osin varmasti kesätöiden parissa, mutta töiltä liikenevälle vapaa-ajalle mulla on jo monta suunnitelmaa. Tässäpä pieni listaus siitä, mitä haluaisin ensi kesänä tehdä:

 Matka maalle. Haluaisin pitkästä aikaa matkustaa kotipaikkakunnalleni keskelle-ei-mitään tsiigailemaan, miten pihan poikki ryömii siili, kuinka koivujen oksat havisevat tuulessa ja miltä ystäväni maitotilalla oikein näyttää.

 Matka ulkomaille poikaystäväni kanssa. Olemme suunnitelleet, että suuntaisimme elokuun alussa jonnekin päin Eurooppaa lomailemaan. Kaikkein paras kohde olisi se, josta löytyy kaunista luontoa, historiallisia kohteita, ostosmahdollisuuksia sekä ihana ranta.

IMG_2129_1.jpg

  Kaksi rakasta ystävääni valmistuu tänä kesänä, joten luvassa on pitkästä aikaa juhlallisuuksia. Jee! 

  Auringonotto. Vaikka muistutankin väritykseltäni ympäri vuoden A4 -paperiarkkia enkä rusketu lainkaan, rakastan silti auringossa loikoilua kesäisin. Parasta on se, kun voi köllähtää rannalla viltin päälle pienille nokosille.

WP_20140709_002_1.jpg

 Tuoreet marjat. Yksi parhaista asioista Suomen kesässä on marjat. Niitä tulee napsittua melkein joka päivä kesällä sekä hamstrattua pakastin täyteen satokauden päätteeksi. Ensi kesänä olen kaukaa viisas ja ostan kaksi 5 kilon laatikkoa karviaisia pakasteeseen, sillä ne on niiiin hyviä!

 Kirjan luku parvekkeella. Kesällä on mahtavaa vain loikoilla parvekkeen sohvalla ja lukea jotain kirjaa. Ja siinä sivussa ottaa aurinkoa.

IMG_1985_1.jpg

 Moottoripyöräilyä. Toivottavasti tulevana kesänä ehdimme tekemään poikaystäväni kanssa monta moottoripyöräreissua!

 Uintia ja saunomista mökillä. Poikaystäväni vanhemmilla on mökki, jossa on mukava käydä uimassa ja saunomassa kesäisin. Mikään ei voita oikeaa puusaunaa!

WP_20140801_027_1.jpg

♥ Ystävien kanssa treffailua. Toivon, että ensi kesänä ehdin treffaamaan ystävieni kanssa ahkerasti, sillä kulunut lukuvuosi on tullut vain nökötettyä tietokoneen ääressä vailla sosiaalisia kontakteja. Odotan innolla kahvilareissuja, auringonottoa patiolla, rannalla makoilua, shoppailua ja lenkkeilyä yhdessä ystävieni kanssa.

 

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on tulevalle kesälle? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *