Keskiviikon kirppislöytöjä videolla

Nyt on kyllä jotain taikuutta ilmassa, kun sain tehtyä blogiin kaksi videopostausta samalla viikolla! Huhhuh. Syynä voi toki pitää sitä, että olen viime aikoina kierrellyt hieman aktiivisemmin kaupoilla ja vietin tosi ihanan kaupunkipäivän parhaan ystäväni kanssa keskiviikkona, jolloin kiertelimme vaatekaupoissa, teimme hyviä löytöjä Second Hand Storella ja söimme herkkusalaatit Oliviassa. Tässäpä siis keskiviikkoisen kirppisreissun saalista videolla.

P.S. Jostain syystä halusin videon rajautuvan tyylikkäästi puoliväliin otsaani ja vaatteiden väritkin toistuvat videolla todella kummallisesti, mutta toivottavasti saatte selvää! Ja ai niin, muistakaa vaihtaa videon laaduksi 720p HD!

//www.youtube.com/embed/lftxwBHdO7I?rel=0

Tosiaan, tuo videossa mainitsemani suurkirppistapahtuma järjestetään Ouluhallissa lauantaina 6.9.2014 klo 10-17. Tapahtumaan on 2e sisäänpääsymaksu, jolla tuetaan työttömien työpajatoimintaa Oulussa. Odotan tuota kirppistä kyllä kuin kuuta nousevaa! Toivottavasti tällä kertaa mikään ei tule minun ja ihanien kirppislöytöjen väliin, sillä huhtikuun suurkirppiksestä kuulin vasta jälkikäteen ja kesäkuun bloggaajakirppiksen aikaan olin siinä hirveässä räkätaudissa. 

Mitäs muuten tykkäsitte kirppislöydöistäni? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *