Kirppis- ja alelöytöjä

Sparkle.

Terveisiä täältä Leviltä! Ollaan lomailtu nyt pari päivää poikaystäväni kanssa kahdestaan, ollaan lasketeltu ja hiihdetty ja huomenna suunnataan sitten kotiin Haaparannan Ikean kautta. Koska reissuasuni ovat tähän mennessä olleet todella tyylikkäitä (toppavaatteet+paleltunut naama ja kalsariköllöttelyä tukka saunanjälkeisessä takussa), säästän teidät tällä kertaa asukuvilta. Sain kuitenkin siirrettyä hitaasta nettiyhteydestä huolimatta teille kuvat viime viikon kirppis- ja alelöydöistä.

Hame / second hand 3e. Tämän hameen löysin kirppiskierroksella kanssani olleen ystäväni "ei-sopivat" -kasasta ja nappasinkin sen sitten itselleni, sen verran ihanalta hame näytti päällä.

Skater-skirt / second hand 2,5e. Olen useaan otteeseen sovitellut tämänkaltaisia, korkeavyötäröisiä hameita H&M:llä, mutta ne yksilöt ovat olleet _hieman_ liian lyhyitä. Nyt onneksi löytyi hame, joka peittää molemmat pakarat.

Kimaltava neule / second hand 3e. Olen viime aikoina lämmennyt tällaisille kimalleneuleille ja nykyään etsinkin niitä kirppiksiltä sormet syyhyten.

Hame läpikuultavalla helmalla / Seppälä ALE 3e. Jeee, kohta on kesä ja pääsen käyttämään tätä hametta!

Musta maksihame / Seppälä ALE 5e. Kröhöm, minultahan löytyy jo musta maksihame, mutta haittaakse?

Tekonahkakengät / Din Sko 39,90e ALE. Huh, onneksi kevään koittaessa minun ei tarvitse enää kulkea niissä viime keväänä paniikissa pikaliimalla korjatuissa, seulan lailla vuotavissa, mutta niin rakkaissa nahkanilkkureissani vaan voin sen sijaan kipsutella näillä ilman pelkoa sukkien kastumisesta.

+ sukkikset Seppälän alesta 2 eurolla.

Mitä tykkäätte löydöistä? Hittejä vai huteja?

 

x Marjo

Kommentoi