Kokomustaa Toppilassa

Asunnossa lämmintä 28,6 astetta, parvekkeella köllötellessä iho kärtsää 20 minuutissa huolimatta 5-kymppisestä aurinkorasvasta ja kauppojen jätskilaarit ammottavat tyhjyyttään – on totisesti kesä. Kuumuudesta johtuen itseä on laiskottanut viime päivinä ainakin aivan tolkuttomasti: olen nukkunut pitkään ja herättyäni vain siirtynyt jatkamaan uniani viltin päälle puistoon, juonut litroittain appelsiinimehua jäillä ja vain nauttinut siitä, ettei aina välttämättä tarvitse tehdä mitään, jos ei jaksa. Työnikin on ollut viime päivinä iltapainotteista, joten olen saanut päivisin rentoilla. Onneksi olen ehtinyt nauttia kesästä, sillä kohta on taas syksy ja sitten ei hirveästi naurata, kun kello pärähtää soimaan kuudelta ja pitää kahlata jossain räntäloskassa bussipysäkille luvattoman aikaisin ehtiäkseen yliopistolle. 

IMG_20140708_215827_1.jpg

Kengät: Bianco. Housut: H&M. Toppi ja laukku: second hand.

IMG_20140708_215642_1.jpg

Tässä asussa olin liikkeellä eräs ilta, kun kävimme poikaystäväni kanssa pyöräilyreissulla Hietasaaressa, Toppilansaaressa ja Toppilassa.

Huomenna ajattelimme suunnata poikaystäväni kanssa mökille nauttimaan repunkokoisista sääskistä ja muurinpohjaletuista, soutelemaan sekä ehkä jopa käymään poimimassa mustikoita. Olen myös ehtinyt iloita parin viikon päästä koittavasta neljän päivän minilomastani, jolloin suuntaan kotiseudulleni keskelle ei mitään. Luvassa on ainakin ystäväni uuden maatilan ihastelemista, saunomista toisen ystäväni ”mökillä” ja luonnosta nauttimista. Ihanaa!

Nyt kuitenkin lähden töihin, kivaa lauantai-illan jatkoa kaikille! 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *