Kuinkas sitten kävikään?

Eeppinen Wappu 2016 on nyt juhlittu! Tästä vapusta teki erityisen se, että se on hyvin todennäköisesti viimeinen opiskeluvappuni Oulussa, iik! Tänä vuonna opiskeluaikataulutkaan eivät pahasti sotkeneet vapun juhlintaa, sillä yksi tentti, keskiviikkoaamuna kasilta alkava gradusemma ja opiskelijaterapia menivät melko kevyesti wapun ohessa. Mutta mitä vappuna tapahtui?

DSC_0559_1.jpg

x Aloitimme vapun juhlinnan seuraamalla kirkkovenesoutuja Tuiran uimarannalla vappuviikkoa edeltävänä perjantaina. Suurin osa rannalla hengailusta meni tosin kahvilassa teemukin ääressä lämmitellessä, mutta koirahulluna löysin rannalta myös ehkä maailman ihanimman chow chow-rotuisen söpöliinin, jonka omistaja jopa antoi minun pitää tätä ihanuutta sylissä! Kattokaa, kuinka söpö se on (ja tuo pikku muffinssipallero on muka vasta alle 15-viikkoinen!!111) 

DSC_0568_1.jpg

x Ylitimme parhaan ystäväni kanssa itsemme ja kävimme vappuviikolla jopa kolmissa eri bileissä! Woop woop!

x Maanantaina suuntasimme Poikkitieteellisiin haalaribileisiin, jossa tanssimme Juha88:n tahtiin jopa puoli kolmeen asti. Melkoinen saavutus selvin päin.

x Keskiviikkona kävimme Wappureiveissä Superpark Areenalla. Nuo reivit olivat elämäni ensimmäiset – ja todennäköisesti myös viimeiset. Sellainen taskulaskinmusiikki ei vain uppoa meikälle. Tapasimme kuitenkin reiveissä paljon tuttuja, joten ilta kului mukavasti kuulumisia vaihtaen.

x Perjantaina vuorossa olivat WaatonAaton bileet, joissa oli ihana ysäriteema! Harmi vain, että paikka oli aivan täyteen ammuttu, eikä tanssilattialla mahtunut tanssimaan liiskautumatta tuntemattomien ihmisten väliin.

DSC_0580_1.jpg

x Vapun aikana kohtasimme myös uusia tuttavuuksia ja kokemuksia:

x ihana lukijani Ella tuli moikkaamaan reiveissä! Puspus.

x entuudestaan tuntematon geologityttö tuli kertomaan, että oli havainnut minulla olevan kolme samaa kissateemaista haalarimerkkiä kuin hänellä. Tämä oli hänen mukaansa merkki ikuisesta ystävyydestä!

x erittäin aineissa oleva ja sekavan oloinen mieshenkilö tuli selittämään reiveissä meille, että häntä huolestuttaa, kun nykyään kaikkien ihmisten korviin menee jotain johtoja (kuulokkeet?). Hänen mukaansa se on Illuminatin salajuoni ajatustemme kuuntelemiseksi! Ok.

x viikon (tai pari) putkeen ryypännyt tietoteekkari tuli huutamaan minulle, että miksi en rohkeasti myönnä olevani teekkari!!!! (OTiT:lla ja logoilla on molemmilla mustat haalarit) Hän ei myöskään tiennyt missä hän on ja hänellä oli myös erittäin suuria vaikeuksia saada haalari takaisin päälle vessareissun jälkeen. Hurmaavaa.

x seuraamme liittynyt teekkari huomasi korvatulppani ja heitti perinteisen vain-nössöillä-ei-oo-meluvammaa-kommentin: ”höhöhööhöööö, eihän tää musiikki oo ees isolla!!! ethän sää ees kuule nuo päässä mitään!?” Niin. Toivoin, että nämä vaimentaisivat ainakin sinun äänesi.

x opimme tanssilattialla uusia true-snörde-tanssiliikkeitä, joista parhaimpia olivat sadettaja sekä pajatso. 

x waatonaaton bileiden tungoksessa joku kaatoi kaljan päälleni. Tuntui aika virkistävältä, kun Olvi valui viilentävänä virtana kampaukseni jakausta pitkin niskaan ja siitä käsivarsille. 

x Tivolin naistenvessassa joku juuri ja juuri täysikäinen jonne puhui puhelimeen tuhannen tuubassa, kunnes useampi ”tää on naistenvessa!!” kommentti sai hänet havahtumaan ja lopettamaan puhelun. Hän vain totesi, että hän ottaa muutaman käsipaperin ja lähtee sitten. :´D

DSC_0584_1.jpg

Vesilinjalla vietetyn vapun jälkeen kroppani päätti kehittää kaikkia niitä yli kaksi viikkoa putkeen ryypänneitä opiskelijoita kohtaan oikein kunnon myötunto-valekrapulan, sillä vappuaattoyönä heräsin jäätävään kurkkukipuun (kaktus ja 101 kaveria), joka nostattikin sitten liki 39 asteen kuumeen. Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt sohvalla maatessa melkoisissa liskodisko-fiiliksissä välillä hikoillen ja välillä horkassa palellen. Hrr. Jos jotain positiivista pitää tästäkin tilanteesta löytää, niin täysin tukossa olevien korvieni aiheuttaman tilapäisen huonokuuloisuuden vuoksi en edes pysty kuulemaan naapurista kantautuvaa umtsiiumtsii-popitusta ja känniölinää. Halleluja.

 

Miten sinä juhlit vappua?

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *