Kuulumisia ja glitterkynnet

Sparkle.

Moi!

Pieneltä blogilomalta on nyt palattu (ajastin teille kauneudenhoitopostaukset viikonlopulle, mutta jotenkin onnistuin julkaisemaan ne jo perjantaina..). Vietin viikonlopun ystäväni kanssa maaseudulla rentoutuen ja reissu onnistui kyllä hyvin! Yhteen viikonloppuun mahtui 300km ajamista, lenkkeilyä luonnossa, lapsuudenystävien näkemistä, ihania koiria, lehmien rapsuttelua kaverin kotitilalla (note-to-self: seuraavalla kerralla ennakoi ja valitse jotkin muut kengät maatilavierailuun, kuin nahkanilkkurit), hyvää säätä, saunomista ja sikeitä unia - maalla nukkuu vain niin paljon paremmin, kun siellä on oikeasti pimeää.

Tänään ei ole tapahtunut kovinkaan paljoa: aamulla kävin hammaslääkärissä ja alkuillasta suunniteltiin opintoihin kuuluvaa päiväkotiryhmää kaverin kanssa, mutta muuten olen vain ottanut rennosti. Lakkasin myös glitterkynnet, tässä todistusaineistoa niistä:

Näitä tuotteita käytin:

Miramen kynsilakanpoistoaine. Gina Tricotin kynsilakat: 143 Black Multiglitter ja Base Coat. Golden Rosen Jolly Jewels 102. GT:n kynsibufferi. The Body Shop:in miniviila & kynsileikkurit.

Ja tällaiset niistä kynsistä sitten tuli:

Oletteko tekin innostuneet glitterkynsistä?

 

x Marjo

Kommentoi