Leopardi

Tarkoituksena oli eilen viettää ihanan romanttinen treffi-ilta poikaystäväni kanssa, mutta lopulta päädyimme siihen ratkaisuun, että poikaystäväni käy katsomassa Interstellarin kavereidensa kanssa sillä aikaa, kun minä lepään kotisohvalla vilttiin kääriytyneenä. Syynä tähän oli jälleen ah-niin-ihana vatsani, joka vihaa kaikkea. Vatsani on nimittäin ollut järkyttävän huonossa kunnossa jo kolme viikkoa FODMAP -ruokavaliosta huolimatta, ja toivon pian pääseväni paksusuolentähystykseen, johon olen ollut jonossa jo parisen kuukautta. Jatkuva sairastelu ja kipuilu tekee nimittäin melko voipuneeksi, varsinkin kun opiskelu kuormittaa jo ihan tarpeeksi. Olen huomannut lipsuneeni säännöllisestä ja terveellisestä ruokavaliosta kiireen takia, joka on varmasti stressin ohella huonontanut vatsani vointia. Olenkin tällä viikolla tehnyt korjauksia ruokavaliooni ja varsinkin ruokailurytmiini, ja olo on heti hieman parempi. Eiköhän tästä(kin) siis selvitä! 

IMG_3936_1.jpg

Kengät: Skopunkten. Housut, jakku ja korut: second hand. Toppi: New Yorker. Tässä asussa olin yliopistolla viime viikolla jonakin aivan tavallisena päivänä.

IMG_3939_1.jpg

Tänään nukuin piiitkään ja herättyäni kokkailin lounaaksi uunijuureksia ja silakkafileitä; ruoka onnistui yllättävän hyvin, jos ottaa huomioon sen, että uunimme alavastus on jälleen rikki (jo toista kertaa tälle vuodelle; en tajua, mikä maanantaikappale tuo uuni oikein on olevinaan). Ruoan jälkeen päätimme treenaamasta tulleen poikaystäväni kanssa lämmittää saunan keskellä päivää, ja pääsinkin testaamaan eilen ostamaani Joulu -saunatuoksua, joka tuoksuu ihanasti glögiltä! Illalla käväisin ystäväni tupareissa, hän kun on onnellinen rivitalokaksion uusi omistaja. Pohdin pitkään, että mitä ihmettä kuljetusalalla olevalle miehelle voi ostaa tuparilahjaksi, mutta päädyin pitkän pohdinnan jälkeen melko varmaan ratkaisuun: ostin hänelle erikoisoluen ja levyn Fazerin suklaata. Kuulemma kelpasi. Aluksihan ehdotin hänelle tuparilahjaksi itseaskartelemaani (ja karseaa) vaaleanpunaista ovikranssia tai jotakin _todella_ syvällisen sanoman sisältävää seinätarraa, mutta jostain syystä nämä vaihtoehdot eivät olleet kovin tervetulleita…

Nyt kuitenkin köllähdän sohvalle katsomaan telkkarista X-men:iä, joka sisältää hyvin hyvin hämmentäviä hahmoja, kuten sudennäköisen miehen, jonka rystysistä työntyy esiin fileerausveitsiä ja tyypin, jonka katse höyrystäisi Atlantin valtamerenkin taivaan tuuliin.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *