Leopardi

En ole viime aikoina oikein ollut parhaimmillani, sillä olen sairastanut 3 viikkoa todella sitkeää kesäflunssaa, jonka takia työtuntejakaan ei ole kertynyt enkä pahemmin ole tehnyt mitään muuta, kuin möllöttänyt kotona niistäen ja teeövereillä kurkunpääntulehdusta hoitaen. Ystäväni haastoi minut Facebookissa kiertäneeseen positiivisuus-haasteeseen, mutta jätin sen tekemättä, sillä en pahemmin keksinyt yksin vietetyistä päivistäni mitään positiivista. Onneksi olen vihdoinkin parantunut ja pystyn palaamaan töihin ja harrastusteni pariin! Jee! Tämä alkuvuosi on mennyt kyllä niin läskiksi treenaamisen saralla, sillä olen ollut jatkuvasti sairaana, ja opiskelujen ja työn yhdistäminen on vienyt kaiken aikani. Toivottavasti pääsen taas pian säännölliseen treenaamisen kiinni, sillä polte salille on melkoisen kova! Miten teillä muuten treenit sujuu vai sujuuko ollenkaan? 

Tälläisessa asussa kävin alkuviikosta poikaystäväni kanssa ulkona syömässä ja päälle pääsivät ensimmäistä kertaa Budapestistä ostamani leopardipöksyt:

IMG_2733_1.jpg

Kengät: DinSko. Housut: New Yorker. Toppi ja jakku: H&M.

IMG_2736_1.jpg

Miten te muuten vietitte juhannuksen?:) Me vietimme tämän juhannuksen poikaystäväni kanssa kotona, sillä molemmat olemme olleet pitkään sairaana. Tehtiin lettuja, käytiin vuokraamassa leffa Makuunista ja saunottiin. Illan elokuvaksi valikoitui todella hauska Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi -leffa, jonka skandinaavinen huumori puree ainakin minuun. Ei kyllä hirveästi harmittanut, ettemme lähteneet maalle juhannukseksi, sillä sää oli ainakin täällä sateinen ja mittari näytti hädin tuskin +10 astetta. Hrr! 

Nyt kuitenkin otan vielä kupin teetä ja venyttelen jatkuvasta istumisesta kyllästyneen kroppani läpi vilkuillen samalla Saksa-Ghana -peliä. 

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *