Lierihattu ja muita löytöjä

Sparkle.

Viime viikolla suuntasin kaupungille hieman lepuuttamaan hermojani ja teinkin muutaman hyvän löydön kirppikseltä ja löysin himoitsemani lierihatun.

Musta lierihattu 9,95 H&M. Löysin kuin löysinkin kesäksi itselleni leveällä lierillä varustetun hatun ja vieläpä ihanan edullisesti!

Kukkatoppi n. 2e Yiyimei / second hand. Tämä kukkakuosinen toppi on todella hempeä eikä edusta ehkä sitä ominta tyyliäni, mutta en voinut vastustaa, sillä no, onhan tämä aika ihana shortsien kanssa.

Musta pitsitoppi 2e / second hand. Tätä pitsitoppia pitää vielä hieman tuunailla ennen käyttöönottoa, sillä siinä on aivan ylipitkät olkaimet. Mutta kunhan se on valmis, yhdistän sen pitsibandeauhun ja joihinkin shortseihin.

Raidallinen neuletakki 2e zoey m. / second hand. Raidallinen neule vetoketjulla on tehty mukavan kevyestä materiaalista ja on malliltaan vartalonmyötäinen.

Helmikaulakoru 2e / second hand. Olen etsiskellyt jonkin aikaa sulkakoruni kaveriksi toista pitkää kaulakorua, jota olisi kiva pitää kesällä mekon kanssa ja nyt löysinkin sellaisen edullisesti kirppikseltä.

Tänään tapahtui ihme: löysin vihdoinkin itselleni ballerinat! Kävin Stockmannilla vielä kerran tutkimassa kenkävalikoimaa, kun tänään olisi vielä saanut 20% alennuksen kaikista kengistä kanta-asiakaskortilla, mutta kaikki sovittamani kengät olivat tuttuun tapaansa liian isoja. Päätin kuitenkin pyörähtää vielä Vimassa ennen ruokakauppaan lähtöä ja sovitin hieman skeptisenä kokoontaittuvia ihmeballerinoja - jotka olivat täydelliset! Niissä on musta tikkikuosinen pinta, söpö rusetti kärjessä ja Tempur-tuotteista vaikutteita ottanut superpehmeä sisäpohja. Ne ballerinat ansaitsevat kyllä oman postauksensa, jonka teen heti, kunhan ehdin työ- ja muilta kiireiltäni. :)

 

x Marjo

Kommentoi