Lohtushoppailua kirppiksellä

Suuntasin eilen vapaapäivän kunniaksi etsimään uusia silmälaseja, mutta palasin pettyneenä kotiin: en löytänyt mieluisia kehyksiä Nisseniltä enkä Specsaversiltä ja Silmäaseman tarjoama 338e pakettihinta (valikoiman halvimmat silmälasi- ja aurinkolasikehykset + linssit) vetää opiskelijan melko hiljaiseksi. 338e? Oikeasti? Surullisin mielin päätin mennä johonkin sellaiseen paikkaan, mistä löydän aina jotain budjetilleni sopivaa: Second Hand Storelle. Ja se päätös kannatti: löysin jakun, mekon, laukun ja kaksi vyötä vain 13 eurolla. Vähän piristi. 

IMG_1674.JPG

Vaaleanpunainen ohut jakku 4e H&M / second hand

IMG_1673.JPG

Vihreä mekko 4e Pull&Bear / second hand

IMG_1681.JPG

Kietaisuvyö 1e H&M / second hand

IMG_1684.JPG

80-luvulta karannut vyö 2e Gina Tricot / second hand

IMG_1683.JPG

Laukku 2e Dorothy Perkins / second hand

Tänään pyöräilin ihanan aamuauringon saattelemana 6 kilometriä työhaastatteluun: onneksi varasin matkaan reilusti aikaa, sillä eksyin matkallani eikä puhelimen netti suostunut yhteistyöhön, joten seisoin pyöräni kanssa neuvottomana keskellä ei-mitään. Tuskanhikeä jo puski päälle, sillä minulla ei ollut aavistustakaan, mihin suuntaan oikein pitäisi lähteä päästäkseni oikealle tielle. Olin nimittäin onnistunut kääntymään jostakin risteyksestä väärään suuntaan… Onneksi kuitenkin paikalle sattui joku pyöräilijä, joka tiesi neuvoa minut oikealle reitille ja ehdin kuin ehdinkin työhaastikseen ajoissa. Oman lisämausteensa tuohon ulkoilmaliikuntaan antaa eksymisen lisäksi vielä se, että pari viikkoa sitten sairastamani flunssa ei ole vieläkään täysin poistunut, joten saavuin työpaikan pihaan hikisenä ja kuulostaen tukkoiselta nokkasiilinpoikaselta. Nice.

Nyt kuitenkin käytän vapaa-ajan kerrankin hyödyksi ja häädän kevätauringon ikävästi esiintuomat pölykasat nurkista Ella Fitzgeraldin ja muiden jazzleidien tahtiin.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *