Long time no see!

Viimeksi postasin tiistaina ja nyt on jo lauantai – mihin nämä päivät oikein menee?? No, yliopistolla säntäillessä, kotona terapiajuttuja värkkäillessä ja yrittäessä sisäistää ensi viikon 3 tentin asioita, töissä, ruokakaupassa haahuillessa, pyykkikasoja selättäessä ja ihanan House of Cardsin 2. tuotantokauden jaksoja tuijotellessa Netflixistä. Salillekaan en ole päässyt lähes viikkoon, buu! Onneksi tämä jäätävä tuskanhiki hieman helpottaa, kun saa nuo tentit ja terapiaa koskevan teoriapohjan väännettyä. Loppukevät onkin loman jälkeen melko rento: kaksi 1op lääkiksen kurssia, äänihäiriöiden harkat ja kliinisen fonetiikan tutkimuskurssi ja se olikin sitten siinä tältä vuodelta. Jee! Sitä odotellessa. Vielä pitäisi löytää kesäksi joku osa-aikatyö: olenkin jo muutamaan paikkaan naputellut hakemukset, mutta vielä pitäisi taistella niiden työnhakulomakkeiden kanssa ja soitella potentiaalisiin työpaikkoihin, niin josko sitä mullekin joku rappujenpyyhkimishomma löytyisi. Millä mallilla teillä on kesätöiden hakeminen?

Tällaisessa asussa olin eilen liikenteessä:

IMG_0949.JPG

Housut ja jakku: H&M. Toppi: second hand.

IMG_0976.JPG

Rannerenkaat: second hand. Pinkki rannekoru: Glitter.

Palkitsin itseni eilen viikon uurastuksesta ja päätin hieman relaksoitua käymällä Second Hand Storella. Ja löysinkin muutaman kivan jutun!

IMG_0989.JPG

Farkut: second hand / Gina Tricot 2e. Raitamekko: second hand / H&M 3e. Harmaa toppi: second hand / Gina Tricot 1e. Puhelinpussi: second hand 2,90e.

Olen tehnyt tänä vuonna kyllä tosi kivoja kirppislöytöjä, eikä tämäkään reissu tuottanut pettymystä. Vaatekaapissani oli tummansinisten perusfarkkujen mentävä aukko ja nyt löysin ne vain 2 eurolla, jee! Löysä 3/4 hihainen raitamekko vyötärönauhalla on aivan uusi tuttavuus, mutta on tosi kiva rennonpi vaate kesäksi. Harmaa, v-aukkoinen t-paita on myöskin jotain aivan uutta minulle, mutta tuo näyttää varmasti niin hyvältä yhdistettynä tummiin housuihin, nahkatakkiin (se täydellinen edelleen etsinnässä!) ja korkkareihin.

Nyt jatkan kuitenkin sushin tekoa!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *