Materiaaliurheilijan suosikit

Nyt kun on koittanut uusi vuosi ja uudet kujeet, ajattelin esitellä teille omat suosikkini treenivaatteista. Pyrin käymään salilla 3x viikossa ja, vaikka en menekään sinne posettamaan ja ottamaan kuvia todisteeksi tosi kovasta treenistä (joita vois sitten tägätä Instaan #salilekasalilvika, #eikipuueihyötyy), ovat hyvännäköiset treenivaatteet kuitenkin minulle osa salilla käymisen ilosta. En ole treenivaatteiden suhteen erityisen merkkiuskollinen, vaan ostan treenikamat halvimman hinnan, nopeasti kuivuvan materiaalin, istuvuuden ja hyvän ulkonäön perusteella.

img_0446_2.jpg

Craftin ja Niken treenipöksyt löytyivät uudenveroisena huokeaan hintaan kirppikseltä. Treenikengät ostin Itiksestä kesällä, liike taisi olla K-Kenkä. Urheiluliivit ovat Gina Tricotista. Niken treenitopeista 2 olen saanut lahjaksi ja yhden ostanut itse, ne on ostettu Top-Sportista ja Budget Sportista. Dietmixin shakeri löytyi Prismasta ja käytän sitä juomapullona salilla.

Vaikka en tuijotakaan merkkiin treenivaatteita ostaessa, on Nike kuitenkin ottanut vallan urheiluvaatesuosikkinani, sillä myös lenkkarini ja juoksutakkini ovat Nikeltä. No, Niken tuotteissa (varsinkin noissa treenitopeissa) hinta-laatu -suhde on erinomainen: materiaali kuivuu todella nopeasti, kestää hyvin käyttöä ja jatkuvaa pesemistä, ja tuntuu miellyttävän pehmeältä päällä. Eikä hintakaan ole mikään älytön, ainakaan Budget Sportista ostettuna. Tuo shakeri on myös melko kova kaveri: edelleen käyttökunnossa, vaikka kerran salilla sen päälle kaatui 15kg levypaino. Nuo treenikengät yllättivät kyllä todella, sillä nehän ovat ulkonäöllisesti kuin logoton kopio Niken Free-kengistä, hintaa oli vaivaiset 35e ja alkuperäinen pohjallinen oli aivan järkyttävän huono. Suhtauduin aluksi epäilevästi kenkien laatuun, sillä haaveilin Niken tossuista, mutta yli 100e hinta niistä tuntui aivan järkyttävältä. Päätin ostaa nuo tossut kokeiluun, sillä huomasin kenkäkaupassa niitä sovitellessani, että karmean huonon pohjallisen saa pois ja sen tilalle voi sujauttaa urheilupohjallisen. Osto kannatti: kengät ovat mukavat jalassa jopa ilman sukkaa eikä kovasta käytöstä huolimatta ole havaittavissa kulumisen merkkejä. Jee! Nuo Gina Tricotin liivit saavat plussaa säätömahdollisuudesta ja kohtuu hyvästä materiaalista, mutta unelmoin kuitenkin itselleni vielä paremmin sopivista ja laadukkaammista liiveistä esimerkiksi Shock Absorbereista. Ehkä raskin ne vielä joskus ostaa.

Millaisista treenivaatteista te tykkäätte ja onko teille joku tietty suosikkimerkki urheiluvaatteiden suhteen?

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *