Maximerat

Viimeisen viikon aikana olen ehtinyt muun muassa odottaa innolla 9 päivän päästä koittavaa Budapestin reissua, kärsiä vihaisen vatsani oikuista, ottaa partsilla aurinkoa, riemuita uusintatentin läpäisyä, palauttaa kliinisen fonetiikan tutkimusraportin, käydä poikaystäväni kanssa mökillä saunomassa ja leikkauttaa itselleni polkkatukan. Olen niin tyytyväinen, että tämä lukuvuosi on vihdoin ohi ja on taas aikaa omalle elämälle! Aika menee vain hurjan nopeasti: nyt on jo 2 vuotta logolla takana, lähes 130 op:tä kasassa ja ensi vuonna pitäisi kandikin näpytellä, vaikka tuntuu siltä, että vastahan sitä rämmittiin fuksisuunnistuksessa. Kreisiä.

IMG_1938.JPG

Kengät: Din Sko. Hame: Seppälä. Toppi: H&M. Jakku: second hand. Tässä asussa olin liikenteessä lauantaina, kun kävin ystäväni kanssa kaupungilla pyörimässä. 

IMG_1936.JPG

Tuntuu oudolta katsoa näitä pitkähiuksisia kuvia, kun hiukset lyhenivät (ainakin) 10 senttiä maanantaisella kampaajakäynnillä. Goodbye huonot latvat!

Tänään aion ainakin vähän siivoilla kotona (joku kun on taas räjäyttänyt tämän kämpän aika mielenkiintoiseen kuntoon), ottaa rennosti ja pyöräillä ystäväni luokse kaupungin toiselle laidalle.

Kivaa keskiviikon jatkoa kaikille! 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *