Minä lähden Pohjois-Karjalaan! Eiku, ei sittenkään.

Rumpujen pärinää ja trumpettifanfaareita, sillä meikäläisellä on uutisia! Joulukuun alussa nimittäin jätämme poikaystäväni kanssa Pohojois-Pohojanmaan taakse ja muutamme vuosien haaveilun ja tuumailun jälkeen, (ei Pohjois-Karjalaan, sori harhaanjohtava otsikko!), vaan Helsinkiin! OMG! 

8180.jpg

kuva: desenio.fi

Olemme pyöritelleen Helsinkiin muuttoa ja tulevaisuutemme rakentamista sinne jo pitkään. Kun viime keväänä varmistui se, että pääsen tekemään opintoihini kuuluvan 4kk loppuharjoittelun pääkaupunkiseudulle keväällä 2017, muuttoa piti alkaa miettiä ihan tosissaan. Muutto on ollut enemmän ja vähemmän ajatuksissa kesästä alkaen, mutta en ole huudellut tästä asiasta täällä blogin puolella asunto- ja työasioiden selvittämisen ollessa vielä kesken, mutta nyt meillä on viimein uusi koti tiedossa! Olen niiiin innoissani uudesta asunnosta, uudesta kaupungista, maisemanvaihdoksesta (Oulu alkaa jo vähän tökkiä) ja ennen kaikkea siitä, että valmistuminen häämöttää jo horisontissa. Okei, olen tällä hetkellä ehkä enemmän innoissani uusista tyynynpäällisistä kuin graduni tekemisestä, mutta tavoitteenani on valmistua ensi kesänä!

Helsinkiin muuttaminen on vaatinut aika paljon etukäteissuunnittelua, sillä kaksion tavaroiden roudaaminen 600 km päähän ei ole mitään nannaa, ja asunnon etsiminen on ollut kyllä melkoinen projekti, sillä a) hintataso Helsingissä on aika jäätävä verrattuna Ouluun ja b) asuntopulan vuoksi hyvät asunnot menevät sadasosasekunnissa. Mutta onneksi nyt muuttoasiat ovat jo suurinpiirtein reilassa!

Mitä nämä uudet kuviot tuovat tullessaan blogin puolella? Ainakin graduun hajoilua (ei varmaan yllätä ketään), uuden kaupungin tutkimista, kirppisfiilistelyä, asukuvia hieman useammin kuin kerran kahdessa kuussa (!!!111), noin miljoona kuvaa sisustusjutuista sekä pohdintaa siitä, miltä tuntuu siirtyä opiskeluputkesta ihan oikeisiin töihin. Toivottavasti pysytte matkassa jatkossakin.

 

Helsinki made me do it,

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *