musta+sininen

Loma on nyt taputeltu ja paluu arkeen pitäisi suorittaa onnistuneesti tämän viikon aikana, sillä opiskelu kutsuu taas. Viikon totaaliloma opiskelusta teki kyllä hyvää! Hyvällä omallatunnolla lomailu on tosin haastavaa, sillä vapaapäivien pitämiseen käytetty aika on aina pois opiskelusta, jolloin hommia joutuu paiskimaan loman jälkeen tavallista enemmän. Nytkin keskeneräinen kandi kummittelee työpöydän laatikossa, kuulovammojen tentti koittaa huomenna, motoristen puhehäiriöiden esseekokoelmasta puuttuu yksi essee, opiskelijaterapiaa on vielä jäljellä ja kohta alkaa logopedisten arviointimenetelmien kakkoskurssi. Pakollisia läsnäoloja ei loppukeväänä ole juuri nimeksikään (vain tuo arviointikurssi + kandiseminaarit huhtikuussa), mutta kandia tulee väkerrettyä jäljellä olevat kuukaudet. Kandin ensimmäisen (ja kandisemmoissa arvosteltavan) version palautuspäivä on tämän kuun lopussa, ja tekemistä on jäljellä vielä ihan kiitettävästi. Kandin lopullisen version palautus on ”vasta” toukokuun lopussa, mutta yritän saada työn tehtyä loppuun huhtikuun aikana, sillä toukokuun alussa meikäläisellä starttaa jo kesätyöt! Kirjoitushommia tulee tehtyä pääsääntöisesti kotona, sillä en ole hirveän innostunut kirjastossa opiskelusta. Kotona kirjoittaessa kun voi röhnöttää työtuolissa kalsarit jalassa, juoda litroittain teetä ja, jos akateemisuus alkaa puuduttaa, voi katsoa välillä vaikka kissavideoita Youtubesta. Entäpä sinä: opiskeletko mieluummin kirjastossa vai kotona?

IMG_5044_1.jpg

Kengät: Din Sko. Housut: H&M. Toppi, jakku ja rannekoru: second hand. Huivi: KappAhl.

Tämän asun kiskaisin päälleni eilen, kun kävimme sunnuntailounaalla ihanassa Vihiluodon kalaravintolassa isäni, poikaystäväni ja hänen vanhempiensa kanssa. Din Skon nilkkurit ovat vanha alelöytö, ja sininen jakku ja huivi uusimpia ostoksiani, jotka esittelin jo täällä. Mitä mieltä olette tuosta sinisen ja mustan yhdistämisestä? Olen aina ajatellut, että se on ehdoton no-no (kuten myös tummanruskeiden ja mustien vaatteiden yhdistäminen), mutta omaan silmääni tuo sinisen ja mustan liitto näyttää yllättävän freessiltä!

Palasimme pohjoisesta takaisin kotiin perjantaina, ja kivaan lomaviikkoon mahtui niin laskemista, hiihtämistä kuin lumikenkäilyäkin. Teen reissusta kuitenkin oman postauksen lähiaikoina! Ajellessamme perjantaina takaisin kotiin, poikkesimme matkalla myös Haaparannan Ikeassa. Ikeasta löysimme uuden hyllyn makkariin ja pienen lipaston olohuoneeseen, sekä kaikkea kivaa pikkusälää. Perjantai-iltana olimme molemmat niiiin poikki ajomatkasta, että kellahdimme kotiin päästyämme unten maille, ja kävimme 1000 ja 1 osaa sisältävien Ikean kalusteiden kokoamisen kimppuun vasta lauantaina. Kalusteet saatiin kasaan, vaikka pieniä kommelluksia oli matkan varrella. Meikäläinen nimittäin seurasi ehkä vähän liian intensiivisesti Kontiolahden MM -kisoja, sillä kokosin kolme makkarin hyllyyn tulevaa laatikkoa väärin, ennen kuin tajusin virheeni. Tähän saattoi vaikuttaa myös se, että kisojen katsomisen ohessa puhuin myös samalla puhelimessa, kun naulasin korkokenkää vasarana käyttäen laatikon osia yhteen. Hyvä minä. Kalusteiden kasaamisen lisäksi olen vältellyt tenttiin lukemista muun muassa pesemällä viisi koneellista pyykkiä, lukemalla blogeja, järjestelemällä prujukansiot, tutkimalla Lumenen tuotevalikoimaa netistä, selailemalla laukkuja Shopbob -sivustolta, käymällä kirppiksellä ja suunnittelemalla, että mitä mää oikein laitan päälle torstaina pidettäviin poikkitieteellisiin haalaribileisiin. Jälleen on nimittäin koittanut se harvinainen hetki, jolloin meikäläinen lähtee opiskelijabileisiin. Edellisen kerran kun olen ollut bilettämässä viime vuoden Vappuna. Siis lähes vuosi sitten. Ehheh. Tällä biletystahdilla haalarini varmaan sammaloituvat vaatehuoneessamme ennenaikaisesti ja kaikki taloyhtiömme hämähäkit vaeltavat kutomaan seittejään niihin!

IMG_5055_1.jpg

Nyt kuitenkin siirryn olkkarin lattialle venyttelemään kipeytyneitä jalkojani sekä kiduttamaan hieman itseäni foam rollerilla samalla, kun katsomme _AIVAN MAHTAVAA_ Sherlockia Netflixistä. Ja p.s. toivottakaa mulle onnea, jotta selviän hengissä huomisesta kuulovammatentistä!

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *