Mustavalkoinen

Tämä opiskelukevät on osoittautunut paljon rankemmaksi, mitä etukäteen kuvittelin. Ennen joulua tutkailin kevään kurssiaikataulua, ja olin aivan mielissäni, kun huomasin, miten vähän meillä on luentoja ja muita pakollisia läsnäoloja. Ajattelin silloin, että kyllähän ne viisi Motoriset puhehäiriöt ja dysfagia -kurssin esseetä tekee helposti palautuspäivään mennessä vaikka päällään seisten ja kandi – eihän se ole kuin harjoitusgradu! Ei hele. Kaikki nämä romanttiset kuvitelmani rennosta logopedian opiskelusta osoittautuivat vääriksi: se työmäärä, mitä viiden tieteellisen esseen eteen joutuu näkemään on melkoinen ja kirjallisuuskatsauksena toteutettavan kandin tekemisestä ymmärrän tällä hetkellä yhtä paljon kuin sika satelliiteista. Pieni paniikki on siis hiipinyt puseroon ja välillä on tullut ryvettyä niissä mä-en-osaa-mitään!!1111 -pohjamudissa. Onneksi on enää viikko hiihtolomaan. Ensi viikolla on tarkoitus opiskella sata lasissa, jotta voin hyvällä omallatunnolla pitää hiihtolomalla ihan oikeasti lomaa – varsinkin, kun olemme lähdössä Leville ja Ylläkselle poikaystäväni kanssa kuudeksi päiväksi urheilemaan ja rentoutumaan.

IMG_4632_1.jpg

Tässä asussa viiletin yliopistolla viime viikolla. Kengät: Skopunkten. Housut, jakku, kaulakoru & rannekorut: second hand. Toppi: H&M. Laukku Budapestista.

IMG_4688_1.jpg

Opiskelun ohessa olen käynyt hieman kirppiksellä kiertelemässä (ostoksista tulossa postaus!), ja aikuisbaletissa tömistämässä tannerta. Balettitunneilla olen edelleenkin maailman surkein hypyissä (lähes irtoan lattiasta, kun ponnistan täysillä), mutta tasapaino on ainakin parantunut huimasti tässä kuukauden balettiharrastuksen aikana. Olen myös innostunut venyttelemään enemmän ja treenaamaan suorastaan surkeita aukikiertäjälihaksiani kotona samalla, kun katson telkkarista Falunin MM -kisoja. 

Nyt kuitenkin siivoan täysin räjähtäneen työpöytäni ensi viikon opiskelukoitoksia varten, ja lataan akkuja saunomalla ja katsomalla poikaystäväni kanssa jo toistamiseen BBC:n tuottamaa, aivan loistavaa Sherlock Holmes -minisarjaa. Ensi viikolla on luvassa luentoja, kirjoitushommia, 2 työvuoroa, terapia- ja kandiohjausta, balettia ja hiihtolomareissun suunnittelua ja sitä varten pakkaamista. Minulla on myös useita postauksia suunnitteilla, toivottavasti ehdin niitä myös toteuttaa ensi viikolla! Nyt kuitenkin sauna kutsuun, adios!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *