My new furry friend

Niin se on vain tämäkin viikko lähtenyt käyntiin ja näiden kahden päivän aikana olen mm. pitänyt 3-minuutin puheen ruotsiksi Kenza Zouitenista, juonut monta kuppia teetä Humuksessa, tehnyt tiedonhaun oppimispäiväkirjan ja oppimistehtävän valmiiksi, pitänyt opiskelijaterapiaa, kirjoittanut kynä sauhuten muistiinpanoja psykolingvistiikan luennolla ja matkustanut koti-yliopisto-koti -matkat mukavasti parhaan ystäväni kyydillä, joka asuu kaikeksi hyvän lisäksi vielä naapurissani! Olen myös suunnitellut ensi viikon viikonloppuna koittavaa maaseutumatkaa (toivottavasti tällä kertaa pääsen jopa Kestilään asti viettämään viikonloppua, enkä ambulanssilla OYS:iin, kuten viimeksi). Lähden tuolle viikonloppureissulle parhaan ystäväni kanssa ja tarkoituksena on ainakin a) välttää paleltumiskuolema yöpyessämme talossa, jossa on ollut lämmitys päällä viimeksi vuosi sitten, B) käydä vihdoin ja viimein tutkimassa ystäväni uutta maatilaa ja c) fiilistellä maaseudun rauhaa ja toivottavasti myös tuijotella saunan jälkeen tähtitaivasta. Sellaista kun ei täällä cityn sykkeessä näe lähes koskaan.

Yhdistin tämän päivän asuun kolme uutta ostostani: H&M:n lastenosastolta löytyneen tekoturkisliivin, kirppikseltä ostetut uudet nilkkurit sekä ihanan joustavasti materiaalista tehdyt pöksyt, jotka nekin löytyivät Second Hand Storelta:

IMG_3527.JPG

Kengät, housut ja korut: second hand. Liivi: H&M.

IMG_3520.JPG

Tuo tekoturkisliivi on aivan ihana: todella lämmin ja kiva päällä. Mitä mieltä te olette tästä uudesta ostoksesta?

Tuntuu aivan käsittämättömältä, että enää on vain pari viikkoa jäljellä siihen, että alkaa syysloma. Vastahan tämä opiskelu alkoi, mihin aika on oikein mennyt? To do -lista vain pitenee päivä päivältä, vaikka olen saanut ihan kiitettävästi opiskeluhommia hoidettua, mutta eiköhän tästä selvitä hengissä. Ja kohtahan on joulu! Tai ainakin lokakuu, niin voin hyvillä mielin alkaa juomaan glögiä, paistamaan pipareita, virittelemään jouluvaloja ja laulamaan oikein antaumuksella ”Tonttujen jouluyötä” aina, kun kuulen vastalauseita jouluintoiluani kohtaan. Nyt kuitenkin köllähdän tuohon sohvalle katsomaan telkkaria, niin jaksan huomenna 8-16 päivän yliopistolla, jonka jälkeen suuntaan illalla vielä töihin! 

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *