No voihan ICH ja SAV

Tsau!

Terveisiä täältä peittokasan keskeltä neurologian prujujen ääreltä. Mulle ainakin alkaa niin riittää tämä lukeminen, mutta tuskin olen ainoa, jota ei enää hirveästi näin syksyn viime metreillä kiinnosta kahlata läpi loppumattomilta tuntuvia opiskelumateriaaleja. No, huomennahan sitä sitten pääsee mittelemään omia taitojaan, että kuinka hyvin ne intracerebraalivuodot ja muut neurologiset vammat ovatkaan hallussa. Erehdyin katsomaan eniten pelkäämäni tentin, keskiviikkona koittavan neuropsykologian, aikaisempia tenttikysymyksiä tenttiarkistosta. Tuijotin konetta epäuskoisena vanhojen tenttikysymyksien lävähdettyä ruudulle, sillä kysymykset olisivat voineet olla vaikka arameaksi: en osaisi vastata niihin rivilläkään. Mmm, diskonnektiosyndroomat ja ylemmän temporaaliuurteen alueen tehtävät aivotoiminnoissa, odotan teitä innoissani. </3

Onneksi varastossa on vielä muutama kuva viime viikolta, sillä tämän päivän kotiasussa (krhm, yöpuvussa) ei todellakaan ole mitään nähtävää. Tällaisissa asuissa huitelin viime viikolla yliopistolla:

img_2543.jpg

Housut ja nahkaliivi: Only. Farkkupaita: second hand.

img_2568.jpg

Housut: Only. Musta peruspaita, pitsipaita ja rannekoru: second hand. Huivi: H&M.

Nyt vaan uudet kynsilakat kynsiin, iltapalaa naamaan ja sitten saunaan köllimään! Ja sormet ja varpaat ristiin ja rukouksia neurologian jumalille, jotta ne olisivat valinneet taitotasoani vastaavia kysymyksiä huomiseen tenttiin.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *