Norsukoru

Kävin eilen kiertelemässä kaupungilla ja kirppiksellä: ostin kuivashampoon ja kasvojenputsarin loppuneiden tilalle, löysin aivan kreisin oranssin kynsilakan ja ihanan edullisia rannekoruja kirppikseltä ja H&M:ltä. H&M:llä kiertelin todella pitkään ja sovitin ison kasan vaatteita, mutta mikään ei oikein napannut ja kaikki farkut olivat liian pitkälahkeisia ja matalavyötäröisiä. Tiedä sitten, olenko jotenkin kummallisen mallinen, kun H&M:n farkkujen vyötärökaistale yltää vain puoleen väliin pakaraa, mutta lahkeita on ainakin 10 senttiä liikaa (terveisin kääpiöpäärynä). Innosta kiiltelevin silmin kiertelin kauppaa vielä etsien trenssitakkeja, mutta ne eivät ainakaan olleet vielä rantautuneet Oulun H&M:lle. Sitä odotellessa!

img_0738.jpg

Klippoteketin kuivashampoo 4e / Stockmann. Ihan perushyvä ja edullinen kuivashampoo, jota suihkutellessa ei tukehdu. Decubalin kasvojenpuhdistusaine 12,30e / Yliopiston Apteekki. Edellinen kasvojenputsarini (Natuviven tyrni-sarjasta) oli muuten hyvä tuote, mutta hieman liian kuivattava talvesta suuttuneelle iholleni. Tuon Decubalin putsarin pitäisi olla hellempi iholle, testaillaan. Mavalan kynsilakka 3e / Anttila. Ihanan pirteä lisäys kynsilakkavalikoimaani! Norsurannekoru 1e ja kaksi rannerengasta 1e / second hand. Ketjurannekoru 3,95 / H&M. Minuun on iskenyt joku rannekorumania ja nyt on ainakin jotain, millä ranteensa koristella.

Mitä tykkäätte tekemistäni löydöistä?

 

x Marjo

 

p.s. Muistakaa osallistua arvontaan ! Ja pssst, blogiani voi pian seurata myös Bloglovinin kautta. <a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10598043/?claim=4y7a6ww3c5g”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *