ohi syyskuun / läpi repaleisen lokakuun

Liki kuukauden kestäneen hiljaiseloni aikana olen valmistautunut muuttoon, sillä Hessoihin lähtöön on enää TJ 8! OMG! Olen siis treffannut Ouluun jääviä ystäviäni ja hajoillut graduuni, pakkaamiseen sekä tähän jäätävään tavaramäärään, mikä täyttää koko asuntomme tällä hetkellä. Olen myös pessyt vuorellisen pyykkejä, käynyt Haaparannan Ikeassa ostamassa joitakin juttuja uuteen kotiin ja ommellut sohvaamme uuden päällisen. Ja väsynyt tähän pimeään vuodenaikaan, joka tekee koko kropan lyijynraskaaksi ja kutistaa jaksamisen sekä keskittymiskyvyn liki olemattomiin. Onneksi kohta voin kietoutua jouluvaloihin uudessa kodissa, joten jospa se toisi uutta virtaa mm. tuohon gradun kirjoittamiseen, jota olen väistellyt aika tehokkaasti viime aikoina! Miten sulla on sujunut marraskuu?

IMG_20161029_144925_2.jpg

Kengät, housut, paita, jakku & rannekoru: second hand.

Tähän näköjään kokonaan kirppikseltä löytyneeseen asuun pukeuduin x viikkoa sitten, kun olimme menossa kaupungille poikaystäväni kanssa. Olen ollut viime aikoina todella laiska pukeutuja, koska a) olen hengaillut kotona kalsareissa (ylläri!) tai b) olen kääriytynyt kaupungille lähtiessäni aina samaan jakkuun, huiviin ja lämpimään takkiin, koska kylmyys. Mutta odotan kyllä innolla Helsinkiin muuttoa myös siksi, että pääsen uuden kirppistarjonnan ääreen ja ensi kevään harjoittelun alkaessa voin alkaa pohtia myös sitä, että minkälaisia vaatteita aion käyttää työelämässä. Jospa siis saan tulevalle vuodelle uutta intoa vaatejuttujen(kin) suhteen täällä blogin puolella! 

IMG_20161029_145103_2.jpg

Nyt taidan kuitenkin ommella ”uuden” sohvamme sävyyn sopivat tyynynpäälliset valmiiksi sekä tutkia uuteen kotiimme sopivien sisustustuotteiden valikoimaa interwebsin ihmeellisestä maailmasta. Kivaa viikonjatkoa! 🙂

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *