Paluu arkeen

Opiskelut ovat taas alkaneet, työt jatkuvat ensi viikolla ja aloitan viikon päästä jopa uuden harrastuksen, johon en olisi koskaan kuvitellut päätyväni. Siitä kuitenkin lisää (toivottavasti) pian tulevassa postauksessa! Myös vihainen vatsani on huomannut, että loma on ohi ja arkikiukuttelu voi taas alkaa. Eilen nimittäin vatsani turposi taas valtavaksi plussapalloksi ja pilasi treenisuunnitelmani. Treenaamaan kun ei hirveästi huvita lähteä silloin, kun pallomaha on niin iso, että sen takaa ei näe edes omia varpaitaan. Kärvistelin huonon olon kanssa neljä tuntia ennen kuin tajusin, että hei, mullahan on tähän nykyään lääkkeetkin! Nappasin tabletin nassuun ja simsalabim, 5 minuutin päästä plussapallo oli kadonnut! Olisi kyllä enemmän kuin jees, että se tähystysaika vihdoinkin tipahtaisi postiluukusta, niin selviäisi syy vatsani oikutteluun.

IMG_4375.JPG

Kengät ja korut: second hand. Housut: Gina Tricot (uudet!). Jakku (uusi!) ja toppi: H&M. Tässä asussa kävin poikaystäväni kanssa viime viikolla leffassa katsomassa Hobitin.

Kevätlukukausi alkoi eilen kevyesti yhdellä (ja tämän viikon ainoalla) luennolla. Tai siis, kevyesti ja kevyesti: aamukasin luennot ovat edelleen aika karseita, sillä herääminen kuuden jälkeen aamulla tuntuu todella pahalta. Varsinkin silloin, kun unirytmi on kääntynyt loman aikana aivan päälaelleen. Meillä alkoi eilen motoristen puhehäiriöiden ja dysfagian kurssi, joka kestää 8 viikkoa ja jonka aikana pitää tuottaa 5 esseetä luentokokonaisuuteen liittyvistä aihealueista. Tänä keväänä meillä on luentoja ja pakollisia läsnäoloja todella vähän, mutta itsenäistä työtä, ja varsinkin kirjoittamista, sitäkin enemmän. Jotenkin en ole vielä päässyt opiskelumoodiin kiinni ja joku esseiden teko tai kandin väsääminen tuntuu vielä melko vastenmieliseltä ajatukselta, kun ennemminkin tekisi mieli vain maata sohvalla ja katsoa n jaksoa Sons of Anarchya. Mutta eiköhän tämä opiskelu taas imaise minutkin loputtomaan pyörteeseensä, josta se sylkäisee pois opiskelijan yksi kerrallaan toukokuussa, kunhan tentit on tehty ja kandi palautettu.

IMG_4381.JPG

Suunnittelimme huomenna menevämme poikaystäväni kanssa taas uimahallille treenaamaan ja iltapäivällä leffaan katsomaan uusimman Nälkäpelin, joka meillä on ollut tarkoitus käydä katsomassa jo pidemmän aikaa. Olen muuten aivan yllättynyt siitä, miten mukavaa vesijuokseminen on! Siinä tulee todella hyvä aerobinen treeni tehtyä ilman, että se tuntuu mitenkään pahalta, sillä vedessä a) ei tule kuuma, b) ei tule hiki (tai siis tulee, mutta sitä ei huomaa), c) huono sää ei haittaa ja, mikä tärkeintä, d) kipuilevaan lonkkaani ei satu. Suosittelen! Viikonloppuna on treenaamisen ja leffan lisäksi luvassa myös muutakin mukavaa, sillä sunnuntaina kokoonnumme oululaisten bloggaajien kesken pitämään pienet kirppistreffit. Luojan kiitos tuosta tapahtumasta, sillä meidän vaatehuoneessa majailee tällä hetkellä 2 täyttä Ikeakassillista meikäläisen vanhoja vaatteita…

Miten sinulla on uusi vuosi lähtenyt käyntiin?

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *