Rennon sunnuntain asu

Nyt se on minullakin: kesäflunssa. En tiedä, mistä sen oikein kalastin, mutta en olisi sitä todellakaan kaivannut, sillä vastahan olin kesäkuussa 3 viikkoa flunssassa. Onneksi on olemassa poikaystävä, jonka voi valjastaa tuomaan kaupasta mustaherukkamehua, teetä, inkivääriä ja kurkkupastilleja sekä hankkimaan apteekista kaupungin tymäköintä C-vitamiinia. Jospa näillä eväillä sekä Netflixin tarjonnalla selättäisin tämän flunssan ennätysajassa, jotta voisin palata mahdollisimman pian takaisin töihin. 

Aikana ennen tätä flunssaa, ehdin treffata pian vaihtoon lähtevää ystävääni, innostua chia-suklaa-vanukkaasta siinä määrin, että olen tehnyt sitä nyt joka päivä, koristella tämän vuoden kalenterin kannet muotilehdistä leikkaamillani kuvilla sekä tekstinpätkillä, tutkailla tulevan yliopistolukukauden kursseja ja pohdiskella sitä, että pitäisiköhän ilmoittaudua kansalaisopiston syvävenyttelykurssille, sillä olen tällä hetkellä notkea kuin näkkäri.

IMG_2988.JPG

Kengät, housut, farkkuliivi, kaulakoru ja rannekoru: second hand. Paita: H&M.

IMG_3004.JPG

Tässä rennossa asussa olin liikkeellä viime sunnuntaina, kun käväisimme poikaystäväni kanssa nopeasti ruokakaupassa ja ostamassa pähkinöitä Punnitse&Säästä -kaupasta. 

Tällä kertaa runosuoneni ei syki tämän enempää, sillä pää on täynnä räkää ja eikä ajatus oikein luista. Palataan asiaan, kunhan kahden sanan yhteenliittäminen ei tunnu niin haasteelliselta, kuin tällä hetkellä.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *