Santa Claus, I love you!

Sparkle.

Kreisistä lahjamäärästä päätellen olen ollut todella kiltti koko tämän vuoden. Lahjoin myös ehkä hieman itse itseäni FeelUniquen tilauksella, kirjalla ja muulla mukavalla. Tällaisia aarteita lahjapaketeista paljastui:

Snön kaulakoru poikaystävältä.

Korvikset lahjus itseltäni itselleni ja kynsilakka ystävältä.

Korvikset ja pinnit vanhemmilta.

Hiusseerumi ja meikkivoide (ja kuvasta puuttuva nutturadonitsi) vanhemmilta. Redkenit, hiusnaamio, tupeerausharja ja suihkusaippua itseltäni. 

Beauty -opus ja H&M:n lahjakortti poikaystävältä. Khaled Hosseinin kirja ystävältä ja viimeisen kokoelmistani puuttuvan Harry Potterin ostin itse.

Fazerin suklaa vanhemmilta ja suklaapakkaus, tee ja mansikkasuklaa ystäviltä.

Aivan superpehmoiset ja lämpöiset villatossut, legginssit, sukat ja sukkahousut vanhemmilta. Villasukat poikaystäväni äidiltä. Treenitoppi ja urheiluliivit poikaystävältä.

Sain vanhemmiltani myös rahalahjan ja huomenna suuntaankin sitten tutkimaan kauppojen puhelin- ja kameravalikoimia (vihdoinkin tähän kuvanlaatuun saadaan ehkä jotain parannusta!). Saimme myös poikaystäväni kanssa kivoja yhteisiä lahjoja: pyyhkeitä, uuden vedenkeittimen entisen hajonneen tilalle ja muita tarpeellisia kodintarvikkeita.

 

x Marjo

Kommentoi