Smaragdeja, rubiineja, kultaa ja hopeaa.

Moi!

Pikkujoulukausi lähestyy ja pian alkaa se tuskainen pohdiskelu: miten näyttää erittäin hyvältä pikkujouluissa. Ei kuitenkaan syytä paniikkin, sillä kokosin teille Polyvoren avulla neljä asua, joista jokaisen kaltaisen voisin itse ainakin pukea juhliin.

mustakulta.jpg

Kokomustaa kultaisilla yksityiskohdilla. Kampaukseksi sopisi ”tyhjälle” olalle ryöppyävät kiharat. P.S. Muotiblogien aivopesevä vaikutus toimii: olen _aina_ inhonnut kultaisia koruja, mutta blogien lukemisen myötä olen jopa alkanut harkita hankkivani itse jotain kultaista. Kreisiä.

mustahopea.jpg

Mustaa, paljetteja, rannerenkaita, koristeelliset korvakorut, koristeet kengissä, korukivillä kuorrutettu laukku ja kivisormus. Mitä perusteluita tähän nyt keksisi.. More is more + kimaltavat tyypit huomataan aina!

punanude.png

Aivan ihanan puna-nuden mekon kotiuttaisin koska vain. Samoin kuin punapohjaiset kengät ja YSL laukun. Siis jos esteenä ei olisi raha: niiden yhteissummalla kun ruokkisi jo puolet Afrikan nälkää näkevistä lapsista. Mutta asusta vielä: mikä olisikaan sopivampaa pikkujouluihin kuin kullan kimallus ja ihanan jouluinen punainen. Ja asuun kuuluu ehdottomasti paloautonpunainen huulipuna!

mustavihreä.jpg

Tämä viimeinen on näistä suosikkini: atsteekkikuosinen paljettihame, pitkähihainen & nahkainen peplumpaita, ihania smaragdinvihreitä yksityiskohtia, Jimmy Choon narukorkkarit ja kiiltonahkalaukku. Täydellisyyttä. Olen aina pitänyt vihreästä väristä, mutta en omista tällä hetkellä oikeastaan mitään vihreää. Asia on korjattava. Ja pian.

 

Oletteko jo suunnitelleet pikkujouluasuja ja ovatko jotku onnekkaat jo päässeet osallistumaan pikkujouluihin tälle syksylle? En itse vielä tiedä, minne pikkujouluihin aion suunnata ja vielä enemmän mysteeri on se, mitä juhliin aion oikein pukea.

 

x Marjo 

 

p.s. Mitä tykkäsitte blogin ensimmäisistä Polyvore-kollaaseista? Ehdoton no-no vai lisää näitä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *