Spartoo.fi:stä ihania kenkiä syksyksi

Sisältää mainoslinkkejä.

Sain pari viikkoa sitten yhteistyöehdotuksen Spartoo.fi:ltä. Suostuin mielelläni yhteistyöhön Spartoon kanssa, jonka nettikaupasta löytyy laaja valikoima kenkiä, vaatteita ja laukkuja niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Spartoo.fi:n sivuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä tarjolla on tuotteita yli 1500 merkiltä.

Erityisen hyvää Spartoo.fi:ssä on laajan valikoiman, ilmaisen toimituksen ja palautuksen lisäksi se, että nettikaupasta on saatavilla myös luksusmerkkien tuotteita, kuten esimerkiksi Minna Parikkaa, D&G:a, Vivienne Westwoodia, Sonia Rykieliä ja Furlaa. Tämä tuo luksusmerkkien tuotteet yhdellä klikkauksella ja ilmaisella toimituksella niiden ulottuville, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä ostoksia kivijalkamyymälässä tai jotka eivät halua tilata tuotteita ulkomailta vero- ja tullikulujen takia.

Yhteistyön tiimoilta selailin Spartoon kenkävalikoimaa ja valitsin kaikkien niiden kauniiden kenkien joukosta suosikkini, joista jokaisen parin kotiuttaisin kyllä ilomielin:

collage1.jpg

Kollaasiin pääsivät kenkämallien aateliset: pohjepituiset ja korolliset nahkasaappaat, soljilla koristellut matalavartiset maiharit, sulavalinjaiset nilkkurit ja Hunterin klassikkokumisaappaat. Oma kenkävalikoimani on hyvin mustanpuhuva, ja olen henkeen ja vereen nilkkurityttö: ilmojen viiletessä käytänkin lähes poikkeuksetta nilkkureita ja niitä Spartoon valikoimasta löytyy valtava määrä. Jos kenkäkaapissasi on täydellisten kenkien mentävä aukko, löydät varmasti Spartoolta ihania nilkkureita syksyksi!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *