Syysvarusteita.

Moi!

Vaikka Oulussa paistaakin nyt ihanasti aurinko, ei syksy kuitenkaan ole kaukana. Katselin tänään syystakkien ja -kenkien varastoani ja asettelin ne hieman paremmin esille, ettei sitten kiireisinä aamuina tarvitse etsiä niitä kissojen ja koirien kanssa. Meillä luennot alkavat taas maanantaina, joten ehkä myös ”koulu”laukku sekä kansioita oli syytä ottaa jo esille.

Otin teille kuvat syyskengistä ja -takeistani.

img_0285.jpg

Vasemmalta: nauhalliset nahkanilkkurit ja  tekstiiliset kiilapohjakengät, DinSko. Mokkanilkkurit hapsuilla, Bianco.

Nuo vasemmanpuoleiset ovat jo melko rähjääntyneet (oikean kengän kärki repsottaa ja pohjan olen jo kertaalleen korjannut pikaliimalla), mutta pidän niistä niin kovasti, että roskiin ne päätyvät vasta sitten, kun vesi tulvii niistä sisään ja kannat ovat pilalla.

Keskimmäiset ovat oikeastaan talvikengät (niissä on sisällä ihanan pehmoisa vuori), mutta syksyn kylmetessä nämä pääsevät varmasti ahkerampaan käyttöön.

Oikeanpuoleiset ovat mahtava alelöytö tältä kesältä. Elokuun alussa olin Helsingissä reissussa ja menin Kamppiin katsastamaan Biancon valikoiman ja näin nämä siellä: aitoa mokkaa, hapsulliset, hyvällä korolla (joka ei näköjään näy ollenkaan kuvassa… hyvä minä), kokoa 35 (Oulusta kokoa 35 olevia aikuisten kenkiä on lähes mahdoton löytää) ja vielä kaiken lisäksi roimassa alennuksessa; OVH 109e ja paljonko minä näistä maksoin? No 29 euroa. Tunsin kenkien jumalien olevan puolellani, kun kannoin nämä sieltä liikkeestä ulos.

Ja sitten sitä takkivalikoimaa:

img_0273.jpg

Vasemmalta: kangastakki nahkahihoilla, Only. Tekonahkatakki, Spirit Store. Sininen trenssi, Spirit Store Limited.

Vasemmanpuoleinen syystakki on myös tämän kesän löytöjä: hyvin istuva, polvipituinen, nahkahihat ja puoleen hintaan Onlyssä. Kyllä kiitos. Juuri ennen tämän ostamista sovitin Zarassa nahkatakkia, mutta jätin sen kuitenkin mietintään, koska en ollut varma, haluanko syksyksi uuden trenssin vai nahkatakin. Sitten löysin tämän takin, jossa on yhdistelty molempia. Ihanaa.

Keskimmäisen takin ostin vuosi sitten keväällä ja tykkään kovasti sen bikermallista. Ainut mikä tässä takissa hieman harmittaa on hintsusti liian runsaat olkapäät. Ehkä pitää vain nostaa lisää painoja.

Oikeanpuolimmaisen trenssin ostin vuosi sitten ja se palveli minua hyvin ensimmäisenä ylipistovuotena. Tämä on ihanan tyttömäinen leikkaukseltaan ja vyö tuo kivasti takille muotoa.

Syksyn tuo tullessaan myös ne ei-niin-ihanat vesisateet, joten kengät kannattaa kyllästää suoja-aineilla. Itse käytin Biancon suihketta kaikille kengille (tekstiili-, nahka- ja mokkakengät) sekä rasvaa vain nahkakengille.

img_0287_0.jpg

 

Millaisilla takeilla ja kengillä te suuntaatte syksyä kohti? 

 

x Marjo

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *