Tavoitteet vuodelle 2015

Nyt, kun vuotta 2015 on kulunut jo huimat 16 päivää, on hyvä hieman avata, millaisia tavoitteita olen asettanut uudelle vuodelle, ja mitä uutta tuleva vuosi (toivottavasti) tuo tullessaan.

Aloitetaan liikunnasta, sillä olen todellakin poistunut mukavuusalueeltani ja ilmoittautunut korkeakoululiikunnan aikuisbaletin alkeisiin! Kreisiä! Balettitunnit alkavat jo tänään, ja olen ihan täpinöissäni! Olen jo vuosia haaveillut balettiharrastuksesta, mutta aikuisbaletin aloittaminen on aina tyssännyt aikaan, rahaan tai siihen faktaan, että olen aivan totaalisen jumissa ja tanssitaidoton. Sain ystäväni onneksi houkuteltua samalla kurssille, joten ei tarvitse yksin kärvistellä sen osaamattomuudesta tulevan nolouden kanssa. Ja sitä paitsi aikuisbaletti on ihan superhyvä kehonhuollollinen laji meikäläiselle, joka on a) notkea kuin näkkileipä, b) selkä- ja lonkkavaivainen ja c) en mitenkään nyt muutenkaan maailman parhaassa kunnossa.

207637.jpg

kuva

Toinen liikuntaan liittyvä tavoitteeni on sekä kestävyys- että lihaskunnon kasvattaminen salitreenin ja, jo täällä hehkuttamani, vesijuoksun avulla. Olenkin jo ehtinyt useamman kerran käydä sali+vesijuoksu -reissulla ja tuo kombo sopii minulle ihan älyttömän hyvin! Mikä sen mukavampaa, kun salitreenin jälkeen syödä vähän välipalaa ja suunnata sitten lämpimän saunan kautta uima-altaalle. Ja kunto kasvaa melkein huomaamatta!

366528.gif

kuva

Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistääkseni pyrin myös syömään hyvin, juomaan tarpeeksi vettä, nukkumaan ja lepäämään riittävästi sekä venyttelemään. Tai siis, kiduttamaan itseäni tuolla foam rollerilla, joka auttaa kyllä todella hyvin lihasjumeihin! Ja tuolla hyvällä syömisellä en tarkoita mitään kreisiä gojimarja-bulkkaus-5:2-karppaus-pussikeitto -dieettiä, vaan aivan tavallista (tai siis minulle tavallista, mutta vatsani takia ruokarajoitteista) ruokavaliota, jossa saa syödä mitä vaan, kunhan pysyy kohtuudessa. 

3c7.jpg

kuva

Liikunnallisten tavoitteiden lisäksi olen asettanut tietenkin myös tavoitteita opiskelulle. Näin kolmannen vuoden opiskelijana tavoitteena on tietenkin se, että saan kandiin kuuluvat opinnot pakettiin kesään mennessä, jolloin saan humanististen tieteiden kandidaatin paperit alkusyksystä. Tämä on täysin realistinen tavoite, sillä olen opinnoissani aikataulussa. Opiskeluun liittyen toivon tietenkin, että saan tsempattua itselleni hyvän fiiliksen kandin kirjoittamiseen ja että selviän kunnialla kaikista kevään kursseista. Opiskelun lisäksi tavoitteena on tietenkin löytää joku kesätyö täältä Oulusta. Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä nuorisotyöttömyys kukoistaa ja kesätöitä on työkokemuksesta, suosittelijoista ja hygienia- ja anniskelupasseista huolimatta melko hankala saada.

8d04acae13e70c35c1fda76cee1c2591.jpg

kuva

Näiden liikunta- ja opiskelutavoitteiden lisäksi aion myös kehittää blogiani entisestään sekä jatkaa oman pukeutusmistyylin muovaamista itselleni vielä mieluisampaan suuntaan. Toivon, että tänä vuonna minulla on enemmän aikaa bloggaamiselle, sillä vuosi 2014 oli todella kiireistä aikaa opiskelun ja työnteon takia. Materialistisia haaveitä on monta, mutta niistä mainittakoon muun muassa haaveeni löytää itselleni täydelliset boyfriend -farkut sekä uudet aurinkolasit.

5cc1c3f3ce468b87d280e3b8c17b0454.jpg

kuva

Tällaisia ovat meikäläisen tavoitteet uudelle vuodelle. Listalla ei ole mitään hirveän mystisiä asioita, vaan sellaisia saavutettavissa olevia mukavia juttuja. Mitä tavoitteita sinulla on vuodelle 2015? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *