Trendit, jotka eivät sytytä – osa 2

Hello. It’s me. I was wondering if after all these weeks you’d like to meet? Blogini on viettänyt totaalista hiljaiseloa turhan pitkään, mutta siihen on hyvä syy. Oikeasti, inhoan sellaisia hähähhäää, mullapa on teille kerrottavana yks juttu, mutta enpä kerro vielä!!!111, mutta joudun tällä kertaa panttaamaan tätä asiaa vielä hetken, joka on pitänyt minut kiireisenä ja poissa blogin äärestä. Mutta tästä mukavasta asiasta lisää oikeasti ensi viikolla! 🙂

Koska olen gradua tehdessäni (lue: sohvalla rötvätessäni) pukeutunut kalsareihin varmaan koko alkusyksyn, asukuvia ei ole valitettavasti yksiäkään jemmassa. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä tänään ajattelin kirjoittaa lisää tämänhetkisistä trendeistä, jotka eivät sytytä meikäläistä. Olen tarinoinut tästä aiheesta aikaisemmin viime vuonna tässä blogipostauksessa

(kaikki kuvat lainattu, lähde pinterest)

cd4852114921db26d0a8050c96b7de76.jpg

Instagram -meikki

Iho-ongelmien kanssa koko ikäni painiskelleena ja tällä hetkellä hormonaalisen aknen kanssa kamppaillessa suurin (iho)haaveeni olisi saada kasvojeni iho sellaiseen kuntoon, että se ei tarvitsisi kuin kevyen kerroksen mineraalipuuteria/sävyttävää kosteuvoidetta näyttääkseen hyvältä ja kuulaalta. Tämän vuoksi tekee pahaa katsoa, kun kadehdittavan luonnonkauniit ja hyväihoiset ihmiset lätkivät naamaansa kerroksittain voiteita, puutereita, korostuksia, varjostuksia ja ties mitä. Kymmeniä erilaisia tuotteita sisältävä arkimeikki näyttää usein raskaalta ja tunkkaiselta, varsinkin silloin, jos kovaan meikkiin on yhdistetty vielä erittäin runsaat tekoripset sekä millintarkasti useammalla tuotteella maalatut ja hyvin paksut kulmakarvat, joiden sävy on usein vielä jopa täysin eri (tai jopa vastakkainen!) kuin hiusten väri. Pliis Instagram -meikki, mene pois muodista.

90fbbbe8385d541c06f8f4bfd8b6092b.jpg

Urheiluvaatehuuma

Ysärin (ja 2000-luvun alun) lapsena en olisi koskaan uskonut, että liikuntatuntien epämukavista ja pakollisista verkkareista tulisi vielä joskus trendikkäitä. Tällä hetkellä Adidas -tuotteet revitään käsistä ja maltillisesti lenkkareiden yhdistämisestä ”tavalliseen” asuun lähtenyt urheiluvaatevillitys on laajentunut nyt siihen pisteeseen, että on ihan jees mennä illalliselle urheilupöksyissä ja kolmiraitacollegessa. Onko tämä trendi syy siihen, miksi en ole löytänyt itselleni uusia paksuja urheiluleggareita vuosia vanhojen pöksyjen tilalle, jotka varmaan ratkeavat perseestä seuraavalla joogatunnilla?

e8560c5ca1420d9b5bd7bb525e136151.jpg

Kirjakasat sisustuselementtinä

Olen aina pitänyt lukemisesta ja tällä hetkellä kohtalainen kirjakokoelma(mme) on asettunut epämääräiseen ja hieman boheemiin kasaan olohuoneen ikkunalaudalle. Vaikka olenkin kiinnostunut sisustamisesta ja tutkailen mielelläni sisustuslehtiä ja -blogeja, mielestäni tarkasti asetellut, tuoksukynttilöillä ja tuoreilla kukilla höystetyt kirjakasat sisustuselementtinä ovat hieman hassuja. Varsinkin, kun ne kirjat ovat lähes aina kansiltaan yhteensointuvan sävyisiä, pelkästään muoti- ja kauneusaiheita käsitteleviä opuksia, joiden sisältö on (oman kokemukseni perusteella) lähinnä toisintoa toisistaan. Mikä näiden kasojen funktio on? Vain näyttää kivalta? Antaa vaikutelma siitä, että asukas pitää lukemisesta? Jokin muu, mutta mikä?

 

Onko sinulla jotain trendi-inhokeita tai -suosikeita tällä hetkellä?

 

x Marjo

kauneus meikki ajattelin-tanaan trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *