Tyttö ja helmikorvakorut

Sparkle.

Moi!

Tänään tein isälle kakun eilen paljastamallani reseptillä, pesin pyykkiä ja kävin salilla tekemässä olkapää-, ojentaja- ja rintatreenin. Todella huikean jännittävä päivä on siis kyseessä. Koska en viitsinyt kahvitella pyjama päällä, päätin pukea ensimmäistä kertaa vähän aikaa sitten ostamani rusettishortsit. Tällainen oli siis tämän päivän asu:

Shortsit, paita ja kaulakoru: second hand. Sukkahousut: Seppälä.

Tässä vielä kuvatodiste eilisistä löydöistä: olen jo pitkään halunnut tavalliset helmikorvikset ja, kun sellaiset tuli vastaan alle neljän euron hintaan KappAhlissa, en voinut vastustaa. Ihana seilorihenkinen paita löytyi kirppikseltä samoin kuin vankeudessa pidetystä polyesterieläimestä tehty karvakaulurikin.

Raitapaita 6e ja karvakauluri 2,5e second hand / H&M. Korvikset 3,95e KappAhl.

Nyt kuitenkin iltapalaa ja uusimman Sillan katselua jännityksellä!

 

x Marjo

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä on todella hieno asu. Sopii täydellisesti sinulle. Sukkahousut on juuri sen verran kuvioidut, että on paljon hauskemmat kuin yksiväriset mustat, mutta silti tyylikkäät.

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos kommentistasi! :) Nuo sukkahousut ovat kyllä olleet melkoisen positiivinen yllätys: ostin ne joskus vuosi sitten Seppälän alesta ja ahkerasta käytöstä huolimatta ne ei (ainakaan vielä) ole täynnä nyppyjä ja silmäpakoja.

Kommentoi