Urbaani turbaani ja luova kaaos

Toukokuu on tähän mennessä ollut melkoisen kiireinen, kun olen joko ollut kaikki päivät töissä tai yrittänyt epätoivoisesti saada kandini valmiiksi määräajassa. Työvuorojeni vuoksi mulla on enää 5 vapaapäivää (!!!!) aikaa saada kandi tehtyä ennen kuun loppua, jaiks! Tänään läppäri on iskenyt kipinää, kun olen hakannut pohdintaosaan tekstiä kitaten samalla litroittain teetä ja repien hiuksia päästä. Toivottavasti tuo on kohta valmis, sillä en jaksa yhtään enää kirjoittaa! Onneksi kesällä on aikaa ottaa rennosti ja ladata akkuja, niin toivottavasti syksyllä on sitten taas voimia kaikelle sille tieteellisyydelle, kun alamme työstää gradua. 

Työhommien ja kandikiireiden keskellä olen ehtinyt onneksi myös treffata ystäviäni kahvin äärellä, röhnöttää sohvalla ja tuijottaa Sopranosia poikaystäväni kanssa, käydä katsomassa sukulaistyttöjen cheerdance -esitystä, kohottaa kuntoa pyöräilemällä kaikkialle ja suunnitella kesälomareissua. Olen myös yrittänyt pähkäillä, että mitä mää oikein laitan päälle ystävieni ammattiinvalmistumis- ja yo-juhliin?!? Kaapista ei tunnu löytyvän mitään, joten kai sitä on _pakko_ käydä vähän katsomassa, mitä kivoja mekkoja kaupoista löytyy… Köh.

IMG_5521_1.jpg

Tässä asussa treffasin eräs päivä ystävääni kaupungilla kahvin ääressä. Kengät: Din Sko. Housut: H&M. Paita ja korut: second hand. Huivi: Lindex.

IMG_5539_1.jpg

Elämääni ei tällä hetkellä kuulu mitään hirveän mystistä eikä mitään kovin kummallista ole tapahtunut viime aikoina: olen vain yrittänyt saada kouluhommat tehtyä, jotta pääsen kesän viettoon! Varmaan muillakin on tämä sama fiilis tässä vaiheessa toukokuuta? Onneksi jäljellä on ”enää” kandin viimeistely sekä yhden oppimispäiväkirjan palautus, sitten on tämä 3. vuosi vihdoin ja viimein paketissa. Jee! Olen suunnitellut, että voisin tehdä jonkin koonnin logopedian kandivaiheen opinnoista ja siitä, miten nämä 3. ensimmäistä vuotta logolla ovat sujuneet, sillä Google Analyticsin mukaan logopedian opinnot ovat yksi yleisimmin esiintyvistä hakusanoista, joiden avulla satunnaiset lukijat löytävät blogiini. Kiinnostaako teitä kuulla fiiliksistäni yliopisto-opintoja kohtaan?

Nyt taidan hieman siivota täällä, sillä kirjoitushommieni vuoksi mm. keittiössämme näyttää hieman räjähtäneeltä:

WP_20150517_001.jpg

 

xMarjo

p.s. Terveisiä luovan kaaoksen keskeltä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *