Uusia hankintoja kotiin / kylpyhuone

Odotin Helsinkiin muutossa todella paljon sitä, että pääsen sisustamaan uutta kotiamme, jossa on huomattavasti kivempi pohjaratkaisu kuin aikaisemmassa asunnossamme. Olenkin tehnyt aika paljon uusia hankintoja uuteen kotiimme ja ajattelin esitellä ne omissa postauksissaan näin huone kerrallaan: ensimmäisenä esittelyyn pääsee kylpyhuone. Ostin kylppäriin vain edullisia, tarpeellisia ja käytännöllisiä juttuja, joiden materiaaleina toimii sileäpintainen muovi ja metalli, sillä inhoan vaikeastipuhdistettavia arjen esineitä:

IMG_8443_1.jpg

(Näin alkuhuomautuksena, että mielestäni vuokra-asuntomme vastaremontoitu kylppäri on niiiiin ihana!) Ostin kylppärin suihkunurkkaan Sinin ruuvittomia suihkuhyllyjä: yhden palasaippuoille ja toisen pulloille. Olin aluksi hieman skeptinen, että jaksaakohan muka joku vaivainen imukuppi kannatella hyllyä… Mutta epäilyistäni huolimatta nuo helposti asennettavat hyllyt ovat pysyneet hyvin seinässä, sillä imukuppia voi kiristää kannattimessa kiinni olevalla pyöreällä osalla, jolloin se todella tarraa kiinni alustaansa.

IMG_8458_1.jpg

Ostin myös samaa Sini Ruuviton -sarjaa olevan wc-paperitelineen, jonka sai kätevästi kiinni vessanpönttöä vastapäätä olevan käsienpesualtaan kylkeen. Näitä imukuppituotteita saa aika monesta paikasta, mutta itse tilasin Kärkkäiseltä kaikki nuo kolme.

IMG_8449_1.jpg

Kylpyhuoneessa oli valmiina tuollainen seinähylly, johon ostin yksinkertaisia Ikean Kuggis -muovilaatikoita pikkusälän säilytystä varten. Nuihin saa kätevästi piiloon hiustenkuivaajan, kynsitarvikkeet, parranajokoneen sekä kaiken muun, mitä ei ihan joka päivä tarvitse. 

IMG_8456_1.jpg

Kuivausrummun ja seinän väliin jäi pieni kolo, johon päätin hankkia pyykkikorin. Se ei ollutkaan niin helppoa, sillä nuin kapeaan ja korkeaan väliin ei ihan heti löytynytkään sopivaa vaihtoehtoa. Selailin sitten Ikean sivuja ja löysin sattumalta säilytys- tai roskienlajittelupuolelta tuon korkean, kapean ja kannellisen Filur -astian, josta tuli meidän uusi pyykkikori! Ja Ikean Kuggis -laatikkoon saa käsinpesua vaativat yksittäiset vaatteet jemmaan, etteivät ne huku kaiken muun pyykin joukkoon. Myös uusi roskis löytyi Ikeasta (ylläriiii) ja tuo on ollut ihan superkätevä, sillä poljin toimii (toisin kuin aikaisemmassa esihistoriallisessa metalliroskiksessamme…) ja sisällä olevan roskissankon saa irti. 

Tässäpä tämä meidän Ikealla varustettu uuden kotimme kylppäri oli, mitä tykkäsit? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *