Uusia hankintoja kotiin / olohuone & makkari

Long time no ocean! Pitkästä aikaa blogihommia ja, koska olen ollut loppuharjoittelun alettua maailman epäinspiroivin pukeutuja (joka päivä sama setti….), luvassa ei ole asukuvia vaan uuden kotimme uudet hankinnat, osa 2. 

IMG_8582_1_ikeapoäng.jpg

Saanen esitellä meidän ensimmäisen nojatuolimme ikinä! Jeij! Tykkään tuosta Poängistä tosi paljon, sillä a) siinä on pestävät päälliset ja b) se keinuu! Tai no ehkä enemmänkin vain joustaa, mutta loistava ominaisuus joka tapauksessa. Lepotuoli sai kaverikseen uuden sileäpintaisen maton, sillä en vain yksinkertaisesti enää jaksanut meidän pitkäkarvaista nukkamattoa, joka imaisia itseensä kaiken mahdollisen roskan ja joka oli ihan tuskaisen vaikea saada imuroitua puhtaaksi. 

IMG_8601_sängynrunko.jpg

Lattialla nukkumisen päivät ovat taakse jäänyttä elämää, kun iki-ihana futonpatja (suosittelen! Superhyvä patja selkävaivaiselle) sai kaverikseen neljällä säilytyslaatikolla varustetun sängynrungon. Nuo vetolaatikot ovat ehkä parasta ikinä, vaikkakin tuota runkoa kootessa meinasi usko loppua, sillä osia oli noin 23952364 samanlaista ja kasausohjeet oli joku insinööri päissään piirtänyt. Oisin ite ainakin tarvinnut niistä jotkut 5x suurennokset, joihin olisi merkitty jollain huomiovärillä, että ota juuri tällainen valkoinen puunpalanen ja nuita viittä muuta ruuvia muistuttava täysin uniikki ruuvi ja liitä ne sitten yhteen lainkaan hermostumatta. Mutta siinä se nyt on! Eikä mihinkään liiku, sillä puutapeilla koottu kalustelevykasa painaa yllättävän paljon.

collage_lamput.jpg

Valoa pimeyteen tuo olohuoneen nurkkaan asetettu lattiavalaisin, joka on melkoisen industrialhenkinen verrattuna muuhun kotiimme, mutta tykkään siitä valkoisuuden ja tuon melko yksinkertaisen muotokielen ansiosta. 

collage_johdot.jpg

Vihaan johtoja. Mutta koska asun tietotekniikkasnörden kanssa ja käytän itsekin joitakin pakollisia elektronisia tuotteita, johtokasoilta ei voi välttyä. (Muistan yhä elävästi sen hetken, kun jostain syystä sellainen kaapelikollaasi oli viritelty kulkemaan ensimmäisen yhteisen kotimme olohuoneen poikki ja ajatuksissani en tietenkään huomannut tätä estettä, vaan kompastuin siihen ja laskeuduin mahalleni parketille sulavasti kuin hylje.) Bongasin Ikea-reissullamme tämän valkoisen muovisen johtolaatikon, joka on juuri sopivan kokoinen kolmen pistokkeen jatkojohdolle sekä siitä lähteville epämääräisille tietokone- ja puhelinjohdoille. 

Tässäpä nämä makuuhuoneen ja olohuoneen uudet hankinnat olivat! Mitä tykkäsit? Hankitko itse paljon juttuja Ikeasta?

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *