Grand Cenral by Scandic -hotellilomalla Tukholmassa

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Kriteerit shoppailuloman hotellille olivat selvät, hyvät yhteydet, kävelymatka keskustaan, helppo valinta lapsen kanssa ja pientä arjen ylellisyyttä. Kivan näköiset huoneen ja miljöö siis.

Tukholman Päärautatieaseman viereinen sijainti oli täydellinen, sillä huoneeseen oli helppo käydä heittämässä laukut ja jatkaa matkaa. Vierestä sai kaikki yhteydet, kuten metron Vasastaniin tai junan Solnaan (Mall of Scandinavian). Keskustan pääkadut ja ravintolat kävelymatkan päässä.

Alunperin ajatuksena oli valita joku pienempi Boutique-hotelli, mutta kun menomatkamme risteilyyn sai yhdistettyä hyvään hintaan hotellin, valitsimme paketin valikoimasta mieluisimman. Hotelli ei kuitenkaan ollut pettymys, vaan taso vastasi odotettua.

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholmassa

Kauniit huoneet (ja koko hotelli), hyvä asiakaspalvelu ja valikoima. Kävimme sekä syömässä hotellin yhteydessä Teaterbrasseriet-ravintolassa, että söimme toki aamiaista hotellissa. Aamiainen oli tuttua scandic-tasoa, runsas ja sisälsi kaiken mitä perus hyvältä hotelliaamiaiselta voi odottaa.

Teaterbrasseriet oli sen sijaan vieläkin mukavampi yllätys. En välttämättä yleensä halua syödä hotellien ravintoloissa, koska haluan nähdä muutakin kaupunkia. Etenkin taaperon kanssa oli kuitenkin aika ihanaa väsyttävän päivän jälkeen hipsiä alakerran ravintolaan, tästä voisi tehdä saapumispäivän perinteen.

Söin itse herkullisen punajuuririsoton ja mies entrecôte-pihvin. Tarjoilijan suosittelema valkoviini sopi täydellisesti risoton kanssa, taapero oli tervetullut ravintolaan ja ravintolan sisustus oli yhtä kaunis kuin muukin hotelli.

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Huone hotellissa oli kaunis ja viihtyisä. Meillä oli ikkuna toisessa kerroksessa kadulle, mutta liikenteen äänet eivät häirinneet sisään asti. Taapero nautti suuresta ikkunasta ja viihtyi katua seuraillen. Sängynpäädyn panelointi oli mielestäni erityisen hauska yksityiskohta sisustuksessa.

Kylpyhuone oli kaunis, juuri nämä kauniit laatat ja kivat kylpytuotteet tuovat sitä kaivattua luksusta ja viihtyvyyttä matkalle. Ihastuin tämän kylpyhuoneen seinälaattoihin ja mikäli kylpyhuoneremontti olisi aiheellinen, voisin kuvitella metsästäväni samaa laattaa.

Meillä oli rentouttava pitkä viikonloppu, nyt jaksaa taas arkea. Kohta taas juhlitaan kun poika täyttää vuoden!

Grand central hotel by scandic, hotelli Tukholma

Kaunis viihtyisä kokonaisuus, saumattomasti toimiva asiakaspalvelu, voin suositella!

-Mai

hyvinvointi mieli suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *