We’re like family me and you

Hei taas!

Lauantaina päätettiin mennä miun parhaan kaverin kanssa hengailemaan ulos, ilman mitään tietoa siitä, mitä aikoisimme tehdä. Mihin päädyttiin? No linnoitukseen ruohikolle istuskelemaan mansikoiden, juomien ja hyvän musiikin kera. On kyllä aivan pakko mennä joskus uudestaankin viettämään samanlainen päivä! 🙂 

Nähtiin siinä kolmen maissa satamassa päin ja päätettiin ostaa parit rasiat kotimaisia mansikoita. Ajateltiin, että voisihan sitä vielä käydä vaikka kaupassa ostamassa jotain kurkkua kostuttavaa. Onneksi sinne kauppaan mentiin, koska taisin kokea ensimmäistä  kertaa sen ”rakkauden ensisilmäyksellä”, haha. 😀 Kassalla oli niiiin ihana mies, poika, mies, mikä lie. Löydettiinpähän syy, rahan arvoinen syy käydä siellä useammin! 😉 Valitettavasti sekin suhde loppui lyhyeen, kun lähdettiin sitten etsimään pääte-etappia! Sen löytäminen olikin hieman vaikeaa, kun ensin liikuttiin yhteen suuntaan ja sitten toiseen. No kyllähän se täydellinen paikka löytyi, ja sitten vain pyllähettiin siihen tavaroidemme kanssa. Kuunneltiin musiikkia kaijuttimesta ja juteltiin kaikesta, parasta!

Myöhemmin yksi kaverimme tuli käymään, ja juttu sen kun jatkui! 🙂 Kaverimme lähti hieman aikaisemmin kuin me, ja ennen kuin lähdettiin molemmat kotia päin, niin käytiin vielä tsekkaamassa vasta avattu hiekkalinna. Hirveesti tuli kuvia otettua siitä ja sen jälkeen kaikesta muustakin (turhasta). 

Nyt mie vaa odottelen sitä päivää, kun mennään pyöräretkelle! Kyllä, pyöräretkelle, reppujen ja eväiden kanssa. Voi ei, mitäköhän siitäkin tulee. 😀 Jään varmaan ensimmäisen kilometrin jälkeen tien viereen makaamaan peukalo pystyssä siinä toivossa, että pääsen takaisin jollain muulla kuin pyörällä.. No eii, kyllä mie kestän! Kun seura on parasta, niin kyllä sitä kokemuksestakin nauttii. 🙂

fotor0609113847.png

Kyllä, varvasherutus on IN kesällä.

fotor0609114530.png

Tällaiset näkymät oli meidän hengailupaikaltamme! Kyllä kelpas katsella.

fotor0609112832.pngfotor0609113358.pngfotor0609113549.pngfotor0609113646.pngfotor060911475.png

 

P.S. Lainasin pari päivää sitten kaksi kirjaa:

img_4568.jpg

img_4569.jpg

Ensimmäistä en ole vielä aloittanut, mutta Pahuuden anatomia -kirjassa olen päässyt jo yli puoliväliin. En voi muuta sanoa, kuin että kyseinen kirja on aivan mahtava!

Pus!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/8194133/?claim=vpqtctznku9″>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *