Matkailuvinkkejä ?

index.jpegindex2.jpeg

MaailmanmatkaajaLilyläiset, mitä kannattaisi lähteä katsomaan/etsimään/tutkimaan kun lähtee matkalle Torontoon / Chicagoon ?

Isäni on puhunut viimeiset 4 vuotta siitä, kuinka koko perhe lähdetään pitkälle ulkomaan matkalle sitten kun hän täyttää 50 ja nyt se vihdoin tapahtuu, pyöreät vuodet tulee täyteetn 30.5.! Varasimme siis tänä keväänä matkan koko perheellemme, kaikki kuusi lennetään 3.6. (joka on jo muutaman viikon päästä!!) Torontoon, jossa vietämme n.puolitoista  viikkoa ja sieltä matkaamme kulkuneuvolla x Chicagoon jossa vietämme toisen viikon-puolitoista. Ihanaa! Perhetuttuja asuu perheineen molemmissa kaupungeissa ja heidän luonaan saadaan asustella. Onneksi sillä kuuden ihmisen hotellit kolmeksi viikoksi ei ole mikään halpa juttu..

En ole koskaan matkustanut USAssa tai Kanadassa, joten tämä on kaikki uutta ja mahtavaa, enkä millään malttaisi odottaa! Uskon että reissusta tulee mahtava, vaikka ei varmasti pysty hermojen kiristykseltä välillä välttymään. Ollaan aika tempperamenttisia kaikki mutta onneksi myös nopeita leppymään… 🙂 Olen myös iloinen siitä, ettei meidän perheessä ole enää pieniä lapsia vaan kaikki ollaan jo aikuisia ( siskot 26 ja 23,ainut alaikäinen pikkuveljeni 13) joten voidaan mennä välillä kuinka itse halutaan, eikä tarvitse kulkea vanhempien käsipuolessa koko aikaa ja voidaan nähdä eri  asioita jotka kiinnostavat, esim. kaupunki/shoppailu päivät, milloin varmaan talon miehet eivät ole niistä hirveästi innoissaan. 🙂 Toivon että kerkeän sielläkin bloggailla, ja jos en niin luvassa on varmasti aikamoisia kuvapläjäyksiä ja tarinoita sitten reissun jälkeen juhannuksena.

Oletteko te matkustaneet noissa kaupungeissa ? Mikä on näkemisen arvoista, minne kannattaa suunnata syömään ja muita kokemuksia voisin mielläni lukea. 🙂

-kuvat Googlen kuvapalvelusta-

puheenaiheet ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *