1. viikko takana, ja joulukuu!

Ensimmäinen viikko takana, sanoisin että on onnistuttu, vaikka perjantai-ilta menikin hieman viihteen puolelle. Pirtelöitä on juotu ja puristeetkin on syöty, törmäsin monivitamiini purkissani jopa puolikkaaseen tablettiin, sattuuhan noita lääkefirmoillakin. 🙂 Tänään on sitten toinen ryhmätapaaminen, ja saadaan ensimmäisiä tuloksia.

Homma on tähän asti tuntunut fiksulta, ja suuremmin nälkäkään ei ole yllättänyt. Vaikka syön vähän leipää muutenkin, niin ostin sen ainaisen vaaleanleivän sijaan itselleni reissumiehiä, niitä supertummia vielä. Oli oikein namia paahdettuna, ehkä jopa makeaa. Vettä olen pyrkinyt juomaan paljon ja pullo onkin kulkenut mukana koko ajan. Muuten en ole suuremmin muuttanut ruokailutottumuksiani vielä, ajattelin ekan viikon syödä näin ”normaalisti” ja kirjotella niitä ylös. Toisella viikolla sitten karsia näitä ekan viikon ylimääräisyyksiä pois ja kirjailla edelleen. Ja niin edespäin.

_______

Tavoitteena tässä ohella olisi myös karsia omaa kosmetiikka varastoa, joka levittäytynyt ympäri asuntoa. Nyt sallin itseni ostaa itselleni lähipäivinä seuraavat tarvikkeet.

  • Kynsilakan kuivattajatippoja
  • Hammasharjan
  • ja mahdollisesti kynsilakan poistoaineen

Muuta en yksin kertaisesti nyt tarvitse!

kauneus meikki terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *