Parasta feminististä sekoiluräppiä: Gnučči

On olemassa ihmisiä, jotka vaikuttavat jollain tavoin aivan kahjoilta, ja juuri sen takia aivan mahtavilta ja rakastettavilta. Bongasin serbialaissyntyisen ja Ruotsissa kasvaneen Gnuččin (oikealta nimeltään Ana Rab)  festarimatkani ohjelmaan tutustuessa, ja kävin kuuntelemassa kiinnostavan oloista artistia hieman ennakkoon.

Ja tykkäsin heti!

Gnucci.png

”Ruotsin Missy Elliotin” tittelin saaneen artistin viimeisimmän julkaisun You Good I’m Good Let’s Be Greatin biisit saivat pakkaamaan matkalaukkuani ihan biletunnelmissa. Kappaleet ovat hauskoja ja sopivat bailaukseen, bileuhoamiseen ja urheiluun, eli saavat kyllä ainakin minut tanssimaan ja riehumaan.
 

https://www.youtube.com/embed/0Rrtzb0sffs” width=”560″>

Gnuččin keikastakaan puuttunut tätä sekopäistä räppiriehuntaa ja hassuttelua. Satuimme vieläpä majoittumaan artistin kanssa samassa paikassa (eli nunnaluostarissa), ja vaikka nunnia ei ehkä perinteisesti mielletä psykedeelisen feministisen räpin ensimmäiseksi kohdeyleisöksi, olivat nunnat kuulemma kurkistelleet ikkunasta intensiivisesti aukiolle, jossa esiintyminen tapahtui ja olleet ihan mukana bailaamassa.

Jos siis tarvitset energiaa päivääsi tai iltaasi, niin laita Gnučči soimaan. 

Iskeekö?
 

 

www.gnucci.biz

kulttuuri suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *