Tämä festivaali buukkaa myös naisia – katso kuvat!

Hah, sainpas kalasteltua huomionne iltapäivälehtityylisellä otsikoinnillani, ja nyt vieläpä käytän klikkiaikaanne hyväkseni mainostamalla teille festivaalia, jonka joukoissa seison. Katson kuitenkin olevani oikeutettu tällaiseen – onhan kyseessä ilmainen kulttuuritarjonta sekä tärkeä asia. Siispä vaikka useiden musiikkitapahtumien esiintyjäkaartissa onkin selkeä ja toisinaan jopa häiritsevän silmiinpistävä miesenemmistö, niin kyllähän niitä naisiakin buukataan. Ainakin meillä. Joten hyvät naiset, herrat ja kaikki te näiden määritelmien väliltä ja ulkopuolelta – alapuolella omat kontribuutioni asian hyväksi: 

Art goes Kapakka -festivaali Helsingissä 13.-22.8.2015

agkkuva.png

Katso koko ohjelma tapahtumapaikkoineen tästä. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Kelaa sitä ja tule mukaan!

14.8.

AINO ELINA

Aino Elina.jpg

Lapin ja Edinburghin maaperistä sekä vahvoista naisista vaikutteita ammentava laulajatar yhdistelee poppia hiphopiin, jazziin ja klassiseen musiikkiin.

www.ainoelina.com
 

17.8.

MAIJA KAUHANEN

Maija Kauhanen.jpg

Maija Kauhanen luo ainutlaatuisen grooven ja soundimaailman vain yhden muusikon voimin. Kauhanen hakee musiikkiinsa vaikutteita vanhasta suomalaisesta ja karjalaisesta musiikkiperinteestä, antaen sävelmille uuden elämän.

www.facebook.com/maijakauhanenmusic

18.8.

AKKAJEE

Akkajee.jpg

Kiihkeä laulanta ja soitanta osuu suomalaisen perinnemusiikin multaisimmille juurille. Vauhtia ja vaaran tuntua akustisen transsimusiikin muodossa.

www.akkajee.fi

20.8.

IISA DUO

isa.png

Soolomateriaalissaan Regina-yhtyeestä tunnettu Iisa luo musiikillaan maailman, jossa aistikkuus kohtaa rohkeuden ja herkkyys yhdistyy aseistariisuviin rytmeihin. Art goes Kapakassa Iisaa kuullaan duona.

iisaofficial.com
 

PEPPINA

Peppina.jpg

19-vuotiaan Peppinan musiikissa yhdistyvät pohjoismainen ja amerikkalainen musiikkiperinne. Art goes Kapakassa Peppina esittää intiimin akustisella duo-kokoonpanolla niin vanhempaa tuotantoaan kuin kappaleita tuoreelta Follow Your Gravity -levyltäänkin.

www.peppinamusic.com
 

EMILIA LAJUNEN BIKE TOUR: TAITEIDEN YÖN PYÖRÄKIERTUE

6125790622_619b41f53a_b.jpg

Taiteiden yön pyöräkiertue on muusikoiden ja yleisön yhteinen tapahtuma, joka todistaa, että fillarilla kaikki on mahdollista: ainakin tehdä viisi konserttia ja kuljettaa mukana kaikki tarvittava soittimia ja äänentoistoa myöten. Yleisö voi pyöräillä mukana koko kiertueen tai liittyä matkalta mukaan. Reitti yhdistää kapakoita sekä kulttuuri- ja pyöräilykohteita, ja keikalta toiselle kruisaillaan rauhassa. Illan emäntänä soittaa kaupunkikansanmuusikko Emilia Lajunen, joka tekee kesällä 2015 hiilidioksidipäästöttömän polkupyöräkiertueen kahdenkymmenen musiikkifestivaalin kautta.

emilialajunenbiketour.com

21.8.

NELLY ELEONORE

nelly eleonore.jpg

Triphopin sävyjä ja poppia sekoitettuna väkevään souliin, jota Nelly Eleonoren voimakas ja käheä laulusoundi on omiaan tulkitsemaan. Art goes Kapakassa Nelly Eleonore esiintyy triokokoonpanolla.

www.nellyeleonore.com

Eikä tässä vielä kaikki, vaan ainoastaan muutama poiminta. Tule siis kuuntelemaan hyvää musiikkia, nauttimaan ravintoloiden antimista ja vaikkapa moikkaamaan samalla. Olet lämpimästi tervetullut! Tykkää meistä myös Facebookissa, ja täppää seurantaan myös Twitter ja Instagram. Kapakoissa tavataan!

kulttuuri suosittelen musiikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *