The Hearing

Suomesta joko löytyy hyvin vähän kunnianhimoisia yhden naisen monitoimiprojekteja, tai sitten ne eivät pääse riittävästi esille. Iloinen poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, nimittäin alkujaan Pintandwefall-yhtyeestä ponnistavan Ringa Mannerin sooloprojekti The Hearing on aivan mahtavaa kamaa.

hearing.png

The Hearing on pyöräyttänyt maailmaan vain jokunen aika sitten uuden julkaisun nimeltä Adrian. Aiemmin olen tykännyt melko tasalaatuisesti kaikista The Hearingin biiseistä, eikä esiin ole noussut välttämättä mitään yksittäisiä suosikkeja, mutta Adrianin myötä homma meni uusiksi.

Hyvät ihmiset, tämä on The Hearingin paras biisi. Ja se on aivan hiton kova. Ja olen niin iloinen ja ylpeä siitä, että sen on tehnyt ihminen, joka voisi ihan hyvin tuosta vaan kävellä vaikkapa kadulla meikäläistä vastaan.

The Hearing – Kabeldon

Hyvä Ringa, hyvä The Hearing. En voi muuta sanoa, kuin että lisää tätä. Lisää kaikkea tätä meille kaikille. Lisää hyviä sooloprojekteja, hyviä naisia, hyvää omaa soundia ja hyvää itsenäisen tekemisen meininkiä. Lisää tätä maailmalle, mutta etenkin Suomeen. 

Arvostan.

thehearing.tumblr.com

kulttuuri suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *