~ sunday bruschetta II ~

IMG_9768.JPG

IMG_9750.JPG

IMG_9769.JPG

 

Se ois sunnuntai bruschettan aika! Tällä kertaa heitin pannulle kanttarelleja, silppusin mukaan savupekonia, tilliä, sipulia ja mausteeksti mustapippuria.. Jättisuuren sienikuorman siirsin lopuksi paahdetun ciabattaleivän päälle! Eesti on muuten kanttarelli-ihmisten luvattu maa, täällä niitä kasvaa metsät pulloon, ja ihmiset käyttää niitä aika runsaalla kauhalla. Sellainen perus setti on juurikin voissa ja sipulissa paistetut kanttarellit vaalean leivän päällä.

mmm.

I prepared another sunday bruschetta again. The ingrediets are simple. You will need chantarelles, sliced smoked bacon, onions and dill. Cook all of them in a pan season with black pepper and finally scoop your mushroom piles on top of a toasted ciabatta bread. Delicious!

Koti Ruoka ja juoma

THE sunday bruschetta

IMG_9775.JPG

IMG_9773.JPG

IMG_9774.JPG

Sunnuntain kunniaksi herkku bruschettaa!

Näin se käy:

Paista ciabattaviipaleet rapeaksi pannulla -> hiero leipäviipaleisiin valkosipulinkynttä -> lisää viipaloidut päärynä siivut, vuohenjuustoa ja saksanpähkinärouhetta -> lorauta päälle oliiviöljyä.

->Ryysää sohvalle bruchetta kuorman kanssa ja nauti viimeisestä lomapäivästäsi (ainakin omalla kohdallani homma on juurikin näin)!

Sunday recipe to celebrate my last day on a vacation!

Here’s how you do it:

toast some ciabatta -> rub some garlic on the bread -> add sliced pears, goat cheese and wallnuts -> top it with a hint of olive oil -> ENJOY and be lazy!

Happy Sundays.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli DIY