täydellinen lisuke: silvotut potut
Silvottuja perunoita!
Helppoa ja oi niin maukasta.
//PErfect side dish: sliced potatoes, oh so yammy!
Leikkaa perunaan viillot (ei ihan pohjaan asti!) ja täytä voinokareilla. Mausta pottu suolalla ja pippurilla.
Slice the potato, but leave some 5 mm on the bottom. Fill with knobs of butter and season with salt and pepper.
Paista 200 asteessa ainakin tunnin verran, riippuen potun koosta.
Cook in 200 degrees for an hour, or more, depending on the size of the potato.
Ota pottu uunista ja ripottele päälle (PALJON!) juustoa/juustoja, esim. cheddaria, parmesania tai rasvaista emmentalia. Paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Take the cooked potato from the oven and sprinkle with LOADS of cheese! You can use parmesan, cheddar or some greasy emmenthal…Cook again 10 min, untile the cheese has melted.
Lorauta päälle vielä ranskan kermaa ja lemppari yrttejäsi! Itse käytin ruohosipulia, joka sopi tuohon täydellisesti! Tähän olisi sopinut vielä paistetut pekonihiput..mutta tällä kertaa ne unohtui kauppaan.
Top the potato with creme fraiche and herbs. I used chives. Also, some fried crunchy bacon would have suited perfectly, I forgot mine to the shop…
Hauskaa viikonloppua!