Perustin yrityksen – Karhu Coaching Oy on täällä!

Karhu Coaching Oy – BUSINESS – FITNESS – HEALTH

Upeita uutisia! Oma yritykseni, Karhu Coaching Oy on täällä! Karhu Coachingin kautta tuotan personal training-palveluita asiakkaille, sekä coaching-palveluita yrityksille ja yrittäjille. Tarjoan myös valmentajien mentorointia hyvinvointialalla työskenteleville. Fysioterapeuttina pystyn tarjoamaan syvällisempää osaamista kuin valtaosa valmentajista. Verkkokaupastani löytyy myös treeniohjelmia niin kotiin, salille kuin leuanvedon harjoitteluun tai olkapään kuntoutukseenkin.

Valmennan myös etänä vaikka toiselle puolen maapalloa saakka. Etävalmennukseen kuuluu kerran viikossa videopuhelun välityksellä ohjattu treenikerta, joko kotitreeni, tai salitreeni. Puhelin nimittäin kulkeutuu asiakkaan mukana salille saakka! Tämä toimii yllättävän hyvin, keväällä treenasimme eri kaupungissa asuvan asiakkaani kanssa pelkästään tällä tavoin.

Työpaikan menetys käynnisti uudet tuulet

Vuosi 2020 on ollut hyvin erikoinen ja raskas varmasti kaikille. Se, mitä emme voi ennustaa tai kontrolloida, ahdistaa. Emme tiedä milloin tämä päättyy, emmekä voi korjata asiaa. Ihmisellä on luontainen halu ymmärtää, hallita ja ratkaista. Kun emme pysty siihen, reagoimme kukin omalla tyylillämme.

Juuri kun kuvittelimme, että selvisimme raskaasta keväästä, iski syksyllä uusi aalto päämme painuksiin. Samalla minut irtisanottiin pitkästä ja rakkaasta työsuhteesta. Hetken mietin, lamautuako vai toimiako. Päätin tomia. Vuoden ajan makoilu ansiosidonnaisella kuulosti tietysti helpolta, mutta pitemmällä tähtäimellä ajateltuna sen jälkeen työllistyminen olisi vielä vaikeampaa. Joten käynnistin oman yrityksen keskellä koronakriisiä.

Joku sanoi minulle vasta, että he, jotka toimivat kriisin keskellä, ovat menestyjiä. Nämä sanat lohduttivat. En tavoittele menestystä. Tavoittelen sitä, että pystyn elättämään kolme lastani. Olen kuitenkin valmis näkemään vaivaa sen eteen, että saan elannon sillä tavalla, mistä koen olevan myös muille hyötyä. Työn merkityksellisyys on minulle erittäin tärkeää. Totta kai haluan kasvattaa yritykseni toimintaa jatkossa. Siksihän perustin osakeyhtiön, enkä toiminimeä. Mutta tässä vaiheessa keskityn tekemään sitä, mistä tykkään. Valmentamaan.

Personal trainerina Oulun Liikussa

Tammikuussa 2021 yritykseni alkaa pyöriä täydellä tohinalla. Ilokseni voin kertoa, että jo yli puolet valmennuspaikoista on varattu! Vanhojen asiakkaiden jatkaminen lämmittää sydäntäni erityisen paljon. Uusiakin asiakkaita on jo mukavasti. PT-asiakkaiden kanssa treenaamme Oulun Liikussa, toimipisteitäni ovat Limingantullin, Kaakkurin ja Ruskon keskukset.

Mikä coaching?

Erityisen innolla suuntaan coachingin puolelle. Coaching on valmennussuhde, jossa valmennettava ratkoo työelämään tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä haasteita coachin esittämien kysymysten johdolla. Kuinka usein työpaikalla jokin ongelma on liittynyt johonkin muuhun kuin itse asiaan? Ihmissuhteisiin, kommunikaatioon, henkilökemioihin, stressiin ja sen hallintaan tai motivaatioon? Tällaisia haasteita puretaan coachingissa. Kuinka usein olet keskustellut ystäväsi kanssa jostain ongelmasta ja todennut keskustelun hyödylliseksi? Coach on juuri tätä varten, mutta toisin kuin ystäväsi, coach katsoo asiaa tarpeeksi etäältä ja tästä on valtavasti hyötyä ongelmanratkaisussa.

Coaching ja business coaching ei muuten ole strategista business-neuvontaa, mihin se monesti sekoitetaan! Coachingissa ei anneta vastauksia, tai neuvota miten toisen tulisi työtään tehdä. Coacghingissa pureudutaan niihin asioihin, mistä työssä itse asiassa ei ole kyse, mutta jostain kumman syystä juuri ne asiat ovat usein suurimpia hidasteita etenemiselle.

Odotan vuotta 2021 innolla. Sen on pakko olla niin paljon parempi kuin 2020! Pysytään luottavaisina tyypit! Kaikkea hyvää on luvassa!

Ota minuun yhteyttä, jos haluat valmennukseen tai coachingiin.

Blogiani pääset jatkossa lukemaan täältä.

Kommentit (1)
  1. Onnea uudelle uralle! Ja hienoa kuulla, että niin moni valmennuspaikoista on varattu jo. Myös tyttäreni haaveilee työskentelystä coachingin, ja ilmeisesti erityisesti business coachingin parissa, täällä Tampereella. https://www.peltonenperformance.fi/business

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *