KIITOS!

Tämä on niin siistiä, etten ehkä kestä! Työpaikkani Beauty Center on jo kahtena vuotena peräkkäin (2017 ja 2018) valittu ykköseksi Suomen parasta CMS personal training-palvelua tuottavaksi liikuntakeskukseksi, ja nyt kuulimme että olemme myös tänä vuonna voittaneet Vuoden CMS-klubi-palkinnon! Ihan huikeaa!

IMG_20181112_143121_456.jpg

Palkinto on myönnetty mm. kouluttautumisesta, kehittämisestä, someaktiivisuudesta, personal training-toiminnasta ja sen kasvusta. Se, että olemme nousseet personal trainer-palveluissa ykköseksi, ja nyt myös pokkasimme koko systeemin pääpalkinnon, kertoo sen, että taidamme tehdä ihan hyvää työtä? Olen niin ylpeä koko tiimistämme, etten pysty sanoin kuvailemaan! Ryhmäliikuntaohjaajat, asiakaspalvelijat ja personal trainerit, MAHTAVAA TYÖTÄ!!

Kaikista jännintä on se, että meillä on henkilökunnasta muutama lähtenyt opiskelemaan, paria kutsunut (tai lähitulevaisuudessa kutsuu) äitiysloma ja omistajakin on vaihtunut. Muutoksista huolimatta työnjälki ja laatu ovat pysyneet. Toisin sanoen siis Beauty Center on ja pysyy. Niin asiakkaat, kuten ruohonjuuritason työntekijätkin. Heidän väliseen suhteeseensa kulminoituu menestyksemme. Teemme tätä työtä asiakkaille niin hyvin kuin osaamme siksi, koska pidämme työtämme tärkeänä. Parhaimmillaan annamme ihmiselle lisää hyviä elinvuosia! Se, jos mikä on tärkeää.

Kun harrastuksesta tulee työ

Ihminen hakeutuu liikunta-alalle syystä. Syyt hieman vaihtelevat, mutta pääpiirteittäin henkilö kokee saavansa liikkumisesta hyvää oloa, nauttivansa siitä ja innostuvansa. Se on hauska harrastus. Asia ei ole enää niin yksinkertainen kun harrastuksesta tulee työ. On riski, että hauskuus loppuu, kun ”pakko” alkaa. Ja siitä pääsemmekin tähän aiheeeseen. Työkaverini, itseni mukaanlukien, olemme tällä alalla siksi, että haluamme. Tykkäämme liikkua, innostumme siitä itse, ja ennen kaikkea, haluamme inspiroida muita. Halu jakaa liikunnan iloa on niin suuri, että mielellään tekee harrastuksestaan työn. Ja juuri tästä syystä alalla olevat ovat juuri niitä parhaita. Innostavimpia ohjaajia, jatkuvasti lisää opiskelevia, sellaisia, jotka ymmärtävät että asiakas on myös ihminen jolla on omat haasteensa elämässään. Jos on liikunta-alalla vain siksi, että se on työ muiden joukossa, voi kyllä tehdä työtään, mutta väitän että silloin se jää hyvin yksiulotteiseksi. Lisäksi, henkilökohtainen valmennus vaatii henkisiä voimavaroja aika paljon, ja jos ihmisellä ei ole aitoa halua auttaa toisia ihmisiä (niin kliseeltä kuin se kuulostaakin), on vaarana että uupuu itse, tai lakkaa välittämästä. Kun ohjaaja kokee tekeväsä merkityksellistä työtä, ja osaavansa hommansa, hän jaksaa työtään paremmin. Ja asiakas saa parempaa palvelua.

Kiitos!

Kiitos asiakkaillemme! Jos olet, tai olet ollut liikuntakeskuksemme asiakas, personal training-asiakas, tai vaikkapa tämän blogin lukija, kiitos sinulle! Kuulen kiitoksia tai kiitollisia palautteita oikeastaan päivittäin. Asiakkaat muistavat kiittää hyvästä ryhmäliikuntatunnista, tai kehittävästä pt-ohjauksesta. Mutta myös ammattilainen on kiitollinen asiakkaalle! Tiedätkö, ilman sinua, me emme voisi tehdä tätä työtä. Ja niin kauan kun sinä haluat meidän palveluitamme käyttää, niin kauan me sinua palvelemme. Kiitos siis luottamuksestasi.

Bcstudio (42 of 105).jpg

A relaxed mind is a creative mind

Miten sitten onnistumme, miksi valmennustamme kysytään niin paljon? Luotamme siihen, että jokainen haluaa tehdä työtään niin hyvin kuin osaa, ja tekeekin. Näin ollen trainereillamme ei ole vaatimuksia myynnin suhteen. Tietysti myyntiä on suotavaa tulla, (firmanhan on pyörittävä ja meilläkin on omat laskumme maksettavanamme) mutta emme pidä palavereita, joissa todetaan että nyt jäit tavoitteesta, koitappa parantaa ensi kerralla. Tähän me emme vain usko! Toisin sanoen, emme työskentele paineessa tai vaatimuksista, vaan omasta halusta. Kaikki kulminoituu siihen, miksi tälle alalle lähdimme. Emme myy vain myymisen ilosta, vaan autamme asiakkaita parantamaan terveyttään ja elämänlaatuaan.

Tiimimme täyttää itse oman kalenterinsa, muokkaa itse työpäivänsä. Toiset toimivat rauhallisemmin, toiset nopeammin. Mutta kaikki toimivat. Sallimme erilaiset työskentelytyylit. Erilaisuus vetoaa myös asiakkaisiin. Toisilta myynti sujuu ikään kuin luonnostaan, ja he sitten paikkaavat tiimin myyntiä esimerkiksi myymällä toisille. Kilpailua työntekjöiden välillä ei ole, koska se, kuka myy eniten ei ole talolle tärkeintä. Kun asetelma on rennompi, työntekijä voi olla rennompi. Teepaketissa oli kerran viisaus, joka mielestäni sopii tähän erittäin hyvin: A relaxed mind is a creative mind. Kyllä, olen teepaketti-filosofi! 🙂

Bcstudio2 (62 of 91).jpg

Työskentelen Beauty Centerillä valmennuspäällikkönä, ja haluan vähän kehua pt-tiimiämme. Se, että kahtena vuotena peräkkäin voitimme parasta CMS personal training-palvelua-palkinnon, ei mielestäni ole sattumaa. Meillä on uskomaton joukko motivoituneita ammattilaisia! Meillä on tiimi, jota ei tarvitse erityisemmin johtaa. He kysyvät, jos on kysyttävää. He osaavat työnsä. Valmennuspäällikkönä lähinnä koordinoin asiakastilanteita, suunnittelen kampanjoita tai markkinointia, ja valmennan tietysti itse myös. Mutta työntekijöitä minun ei tarvitse näpelöidä. Jokainen tekee työtään omalla tavallan, tietty yhteisiä linjoja noudatellen. Siksi emme ole konseptoineet pt-valmennuksia mihinkään tiukkoihin raameihin, vaan annamme työrauhan valmentajalle, ja mahdollisuuden siihen, että valmennus on aina yksilöllistä. Niin kauan kun työntekijä tietää, että häntä arvostetaan ja hänet hyväksytään joukkoon, hän kokee osaavansa, ja hän tietää että tekemällään työllään on merkitys, niin kauan hän onnistuu. On myös hyvä muistaa, että asiakkaamme ovat tavallisia naisia. Olemme erikoistuneet heidän valmentamiseensa. Emme varmastikaan olisi erityisen hyviä painonnostajien, kilpaurheilijoiden tai fitnessharrastajien valmentamisessa. Me olemme itsekin ihan tavallisia, ja valmennamme tavallisia naisia.

Joten työkaverit, kiitos kun olette!

Kiitos asiakkaat, kun luotatte meihin! Lupaamme jatkossakin antaa kaikkemme!

Käy tutustumassa keskukseemme täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *