Kevään ensi-iltaleffat x4

Lilyn tarjoamasta leffaillasta intoutuneena (kiitos Lily!) tutkiskelin Finnkinon kevään tarjontaa. On nimittäin lippujakin käytettävänä.

Siispä tässä on kevään mielestäni kiinnostavimmat ensi-illat, kronologisessa ensi-iltajärjestyksessä.

movie.jpg

kuva: weheartit

Nälkäpeli

ensi-ilta 23.3.

Nälkäpeli kertoo tulevaisuuden Pohjois-Amerikasta, jossa hallitsijat osoittavat valtaansa vuosittain järjestettävällä Nälkäpelillä. Jokaiselta vyöhykkeeltä lähetetään yksi tyttö ja yksi poika tosi-tv-tyyppiseen Nälkäpeliin, jossa nuoret taistelevat areenalla hengestään toisiaan vastaan.

Päähenkilöinä ovat Vyöhyke 12 tribuutit Katniss (Jennifer Laurence) ja Peeta (Josh Hutcherson).

Tarina perustuu Suzanne Collinsin kirjoittamaan samannimiseen kirjaan, jota hehkutin jo aiemmin kirja-aiheisessa postauksessa.

Nälkäpelistä on veikkailtu Jenkeissä jopa Harry Potterien ja Twilightin seuraajaa, seuraava ”nuorten ilmiötä”.

 

Nainen, jonka nimi on Nathalie

ensi-ilta 30.3.

Nathalie (Audrey Tautou) ja François törmäävät sattumalta ja rakastuvat. Eräänä päivänä François ei enää palaakaan kotiin juoksulenkiltä. Nathalie ajattelee, ettei voi enää koskaan olla onnellinen.

Seuraa lisää sattumia: Nathalie suutelee ruotsalaista kollegaansa, harmitonta ja charmitonta Markusta. Nathalie unohtaa suudelman yhtä nopeasti kuin sen antoikin – mutta Markus ei.

Nainen, jonka nimi on Nathalie on tarina sattumasta, menetyksestä ja toipumisesta.

Elokuva perustuu David Foenkinoksen samannimiseen romaaniin – ja sen ovat ohjanneet David ja Stéphane Foenkinos.

Tätäkin kirjaa olen hehkuttanut aiemmin, viime vuoden maaliskuussa.

 

 

 

 

Kerro, kerro kuvastin

ensi-ilta 30.3.

Tekeillä on kaksi Lumikki-tarinaa: yksi komediallinen ja yksi synkkä. Kerro, kerro kuvastin on ensiksi mainittu.

Kun ilkeä äitipuoli (Julia Roberts) hoitaa pois päiviltä Lumikin isän ja tuhoaa valtakunnan, Lumikki (Lily Collins) lyöttäytyy seitsemän äkäisen kääpiön matkaan ja yrittää saada takasin valtakunnan, joka hänelle kuuluu. Prinssinä häärä Armie Hammer, joka näytteli The Social Network -elokuvassa Winklevossin kaksosia.

Niin ja se toinen Lumikkihan on Snow White and the Huntsman, jonka pääosassa on Kirsten Stewart.

 

https://youtube.com/watch?v=kpLVO396eHs

 

Poikani Kevin

ensi-ilta 20.4.

Lisää kirjoihin perustuvia elokuvia: Poikani Kevin perustuu Lionel Shriverin romaaniin. Lyhykäisydessään tarina se kertoo koulusurmaajan perheestä ja etenkin äidistä Evasta (Tilda Swinton). Äidillä ja pojalla Kevinillä (Ezra Miller) on vaikea suhde alusta alkaen. Aviomiehenä ja isänä elokuvassa on John C. Reilly.

15-vuotiaan Kevinin kauheiden tekojen jälkeen Eva joutuu painimaan oman surunsa ja syyllisyydentuntonsa kanssa.

Olen aloittanut kirjan lukemisen, mutta luin melko vähän alkua… Elokuva kiinnostaisi, mutta henkilökohtaisesti en ole varma, kestänkö katsoa sitä ainakaan leffateatterissa. Vaikuttaa ahdistavalta, jo pelkästään aiheensa puolesta.

 

 

https://youtube.com/watch?v=TGjjK5SMbJA

 

Mitä leffoja sinä odotat tai suosittelet?

kulttuuri suosittelen leffat-ja-sarjat
Kommentit (1)
 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä.

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  http://www.etsiresepti.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *