Valkoisen Liekin Voima

Tässä postauksessa kerron omia ajatuksiani otsikossa mainitusta ryhmästä sekä muista henkisyyteen liittyvistä yhteisöistä.

6704b4a1-2e91-4bd0-9c3e-a0ca5438f05b.jpeg

Olin kyllä kuullut enkeliryhmistä FB:ssa ja keskustellutkin aiheesta ennen äitini kiinnostumista aiheesta. Enkeliryhmiä on useita netissä ja niihin liittyminen helppoa. Ryhmät antavat varmasti sielullista hyvää oloa ja voimaa henkilöille joiden sydän on vastaanottamaisimmillaan tämän tyyppisille asioille.

Kuitenkin yhteiskunnassamme on myös paljon henkilöitä joiden terveydelle kyseiset asiat eivät välttämättä ole hyväksi. Asiat joita ryhmissä käydään läpi saattavat vahingoittaa ihmisen psyykettä tai lopulta lisätä pahaa oloa.

Ryhmien sisältö ja niistä saatu uudenlainen virikkeellisyys saattaa olla tuhoisaa jos tilanne muutenkin on ollut jo epävakaa. Ryhmissä kouluttaudutaan, tilataan maksullista materiaalia kotiin, sekä keskustellaan fb-ryhmän sivuilla.

Ryhmän vetäjät opettavat kurssilaisia pysymään aina maadoittuneina maalliseen elämään.

Mitä sitten jos tietty alue aivoissa ylittyy? Mitä jos ihminen ottaa kaiken tiedon liian tosissaan? Mitä jos kaikesta yksisarvishoidoista, kristalleista ja visualisoinneista tulee tärkeämpiä kuin maallisesta elämästä?

Mitä jos ihminen on jo valmiiksi psyykkisesti sairas tai hänellä on muistisairaus?169b8027-759a-4be5-abf9-0c96cb88d48f.jpeg

 

Visualisointi mielestäni jo itsessään on uhka ihan tavallisenkin ihmisen mielenterveydelle. Siinähän juurikin kehoitetaan kuvitteellisuuteen, lisäämään mielikuvituksen kautta uskomusta. Onko tämä tervettä? Ei ole ihme jos mieli keikahtaa väärälle uralle.

Onko kenelläkään muulla kuin kuluttajalla vastuu oman päänuppinsa kunnossa pitämisessä kaiken informaation keskellä? Internetin syövereissä on varmasti tuhansia erilaisia yhteisöjä uskontoihin ja niihin linkittyvien aiheiden ympärillä.

Kuinka paljon löytyykään uskontojen uhreja? Ihmisiä ihan tavallisilla taustoilla. Ihmisiä, jotka ottavat tiedon sieltä toisen tuolta. 

Suuret ikäluokat eivät välttämättä osaa käyttää nettiä ja seikkailla somessa samalla tavalla kuin nuoremmat. Äitinikin on ottanut esim. Facebookin liian tosissaan ja liian yksilöitynä juuri hänelle. Ajatus siitä, että näiden somekanavien tarkoitus on pääasiassa vain viihdyttää on vieras.

Äitini ei uskaltanut tästä ryhmästä itse erota. Tai hän väitti eronneensa, mutta kertoi ettei kyseisestä ryhmästä voi kokonaan erota. Muista fb:ssa olevista ryhmistä voi, tämä on eri asia.

1e697875-d13c-45f2-ac58-7ee81d7568a4.jpeg

Lopulta otin itse yhteyden Valkoisen Liekin Piia Mäntylään ja pyysin häntä tekemään estot äidilleni + erottamaan ryhmästä. Tuntui hyvin absurdilta keskustella messengerin välityksellä äitini tilanteesta enkeliryhmän ylläpitäjän kanssa. 

Jossain vaiheessa näytin äidillekin keskustelut Mäntylän kanssa. Hän oli kuitenkin sitä mieltä, että tein virheen ja he tietysti esittäisivät minulle jotain muuta kuin ovat.

En voi väittää ettenkö missään vaiheessa olisi miettinyt asiaa tältä kantilta.

Mitä jos tässä tosiaankin on jotain mätää? Onko aivan kaikki vain äitini mielikuvituksen tuotetta?

suhteet ystavat-ja-perhe mieli uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (1)
  1. Valkoisen Liekin Voima | Kymmenen Uutiset Katsomo
    25.7.2020, 18:59

    […] Valkoisen Liekin Voima – SuhmuranSantra | Lily – Valkoisen Liekin Voima. 0 Tässä postauksessa kerron omia ajatuksiani otsikossa mainitusta ryhmästä sekä muista henkisyyteen liittyvistä yhteisöistä. Olin kyllä kuullut enkeliryhmistä FB:ssa ja keskustellutkin aiheesta ennen äitini kiinnostumista aiheesta. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *