Katsaus Kierrätyskeskuksen löytöihin

Hei, minä täällä – pitkästä aikaa. Tällä kertaa kera kierrätyskeskuksen aarteiden kanssa!

Joulun jälkeen oli tarkoitus pitää yhden kuukauden tauko jolloin olisi saanut rauhassa koota ajatuksia ja yksinkertaisesti levätä. Tajusin, että olen ehkä ollut väsyneempi kuin alunperin luulinkaan ja ajatusten kasailu venyi kahdeksi kuukaudeksi! se oli samaa aikaa outoa ja ihanaa. Ei ollut pakko tehdä mitään oman somensa eteen – ja samalla outoa koska sitä jäi ikävä. Mikä toisaalta kertoo, että olen entistä motivoituneempi bloggaamaan ja jakamaan asioita.

Tuntui nyt hyvältä aloittaa kevyesti – tehtiin perjantaina parisuhdematka Ikeaan ja siinä kyljessä sopivasti olevaan Porttipuiston Kierrätyskeskukseen! musta tuntuu että teen nykyään harvoin paikallisilta kirppareilta löytöjä, mutta nyt löytyi vaikka ja mitä – ihan vallan kassillinen!

Vantaan Porttipuiston kierrätyskeskushan on kohtalaisen uusi, oletteko käyneet siellä?

Erityisesti iskimme katsemme Näpräpisteen Plan B-tuotteisiin. Fazer yrityksenä näyttelee meidän molempien elämässä isohkoa roolia (muussakin kuin mässäilymielessä) joten vanhasta mainoksesta tehty taulu sopi kotiimme kuin nenä päähän. Tai välttämättä lopullista paikkaa ei vanha mainos ole vielä tästä saanut, kipuilen vähän sen faktan kanssa ettei talouspaperiteline mahdu enää tälle paikalle.

Sanokaa Fazer – kun haluatte hyvää.

Deal.

Lisäksi nappasin parit pussukat hyllystä, tästä niistä toinen joka pääsi heti käyttöön lompakkona! ihanaa napata käsintehty tuote suoraan hyllystä, vaikka ei olisi ollut homma tai mikään ommella tuotetta itsekään – mutta kun suutarin lapsilla (tai sillä suutarilla) ei ole kenkiä. Tänne mahtuu passelisti ne kaikki kanta-asiakaskortit, pari kiloa kuitteja, levyllinen särkylääkkeitä ja luultavasti kaikenlaisia muitakin aarteita mitä ei edelliseen Marimekon pussukkaan mahtunut.

Mies nappasi Näprän hyllyiltä myös pari askartelukäyttöön tarkoitettua vinyyliä niiden alkuperän perusteella (0,50 senttiä/kappale!) ja minä pengoin parit kankaat töitä varten, tulee muuten ihania kestohedelmäpusseja!

Lisäksi löytyi jotain, mistä innostuin ihan erityisesti – Näprähyllyn puukorista löytyi kasa ihanan värikkäitä puulusikoita, yhteishinta näille kaikille taisi olla noin 2 euroa! Katsokaa nyt miten söpöjä!

Olisin varmaan napannut nämä joka tapauksessa johonkin koristeeksi, mutta nyt nämä saivat uuden elämän lasten leikeissä. Leikkikeittiö on edelleen molempien ahkerassa käytössä ja ruokaa valmistellaankin harvasen päivä. Puurokauhoja nyt ei voi olla liikaa, varsinkin kun näiden kahden egot ei taivu vuorotteluun tai jakamiseen.

Tuo nurkkaus on kyllä siinä kunnossa että sille tarvitsee tehdä jotain… vielä siellä kyllä kärsi neidin leikkiä 😀

Vaikka Kierrätyskeskus (ja itseasiassa moni muukin ketjukierrätyspaikka) on paikka paikoin todella ylihintainen, tekee tuolla silti välillä löytöjä ihan pikkurahalla ja tämä kerta oli oikein hyvä todiste siitä, täytyy pitää vain silmät auki! jos kotoa löytyisi yhtään ylimääräistä tilaa, olisin kotiuttanut sieltä samantien sellaisen vanhan pöydällisen ompelukoneen.. sydän särkyi kun jouduin jättämään pöydän sinne. Tosin tämä löytää varmasti vielä jostain hyvän kodin!

Tämä viikonloppu oli ihanan rento muutenkin, E oli yökylässä joten pöhköiltiin kolmistaan kuopuksen kanssa. Sainpa kuitenkin tehtyä yrityksen töitä (uutiskirje ulkona) ja mitä tärkeintä: levättyä koska kohta paahdetaan taas ympäri pääkaupunkiseutua koko ensi viikko!

Oletko tehnyt viime aikoina superlöytöjä kirppareilta? Mitä sulle kuuluu?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *